Гороскоп на 9 квітня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє день глобального порядку, і втекти від цього складно.

Якщо ви звикли до того, що у вас все речі лежать, де доведеться, то, схоже, це не ваш день. Зірки схиляють до організованості у всьому, починаючи від звичайних домашніх справ і закінчуючи романтичними стосунками. Якщо ви хочете, щоб день приніс вам удачу, спробуйте привести свої справи в порядок або хоча б розгрібаючи завали на своєму робочому столі.

Оскільки самоорганізація нині на висоті, вам буде легше звичайного подолати свою лінь: умовити себе зробити зарядку, впритул зайнятися своїм здоров’ям. Скористайтеся цим, щоб привести себе в форму!

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу категорично не радять Овну обговорювати будь-якої важливе питання з людьми, від яких залежить просування його справ. На жаль, але день не сприяє взаєморозумінню і пошуку компромісів, через що навіть найбільш чудесна ідея або план Овна можуть бути зарубані на корені. Взагалі, протягом дня кращою тактикою для Овна буде покладатися тільки на себе і тримати свої плани в секреті. Ну а якщо його все ж викличуть на розмову – більше слухати, ніж говорити.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні протягом дня ситуація обіцяє поставити Тельця перед вибором. Вибір може стосуватися і робочих завдань, і взаємин з оточуючими, і особистого життя, і інших областей. Головне, що Тельцю не вдасться зайняти нейтральну позицію: йому доведеться прийняти рішення на користь одного з варіантів і діяти, виходячи з цього. Втім, в будь-якому разі у справах будуть як свої мінуси, так і плюси. Так що Тельцю необхідно заздалегідь прорахувати, де плюсів для нього виявиться більше.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки будуть акуратні як ніколи! Безлад здатний їх дратувати, змушуючи боротися з хаосом в будь-яких його проявах. Найпростішим для них буде розібрати завали на робочому столі, складніше – навести лад у думках і планах. Тільки розклавши все по поличках, Близнюки будуть готові, нарешті, приступити до решти справ. Якщо, звичайно, до кінця дня залишиться хоч якийсь час.

РАК

Сьогодні день ідеально підходить практично для будь-яких амбітних задумів Рака! Кажуть, що сміливість – це друге щастя, але якщо в звичайний день з цим твердженням можна посперечатися, то нині і ситуація, і навколишні будуть заохочувати Рака здійснювати рішучі і навіть зухвалі кроки, спрямовані на зміцнення свого статусу. Так що скромно відмовчатися в куточку або зайняти нейтральну позицію у Рака навряд чи вийде. І для його самооцінки це дуже навіть добре.

ЛЕВ

Сьогодні Лев може випробувати прикре відчуття безсилля по відношенню до якоїсь проблеми. Можливо, він уже довго бився над її вирішенням, а може, просто не знає, як до неї підступитися. Або ж завдання здається йому непосильним. Як би там не було, зірки гороскопу радять Льву не поспішати з висновками і відкласти проблему на потім – в інший день більше шансів за те, що йому вдасться знайти вихід з положення.

ДІВА

Сьогодні Діва буде схоплювати все на льоту! Її мозок обіцяє працювати швидко і чітко, допомагаючи Діві орієнтуватися в найскладнішій обстановці, знаходити витончені шляхи для вирішення завдань, уважно прислухатися до чужих ідей, а також генерувати власні. Іншими словами, Діва здатна творити чудеса, і просто гріх не використовувати це для того, щоб переробити купу справ, а заодно і зміцнити свій авторитет в очах оточуючих.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези не налаштовані ризикувати грошима, навіть якщо ситуація буде їх до цього підштовхувати. Вони віддадуть перевагу сто раз обдумати, перш ніж зробити якийсь крок. Так що, з одного боку, нині ви здатні упустити вельми привабливі фінансові перспективи, зате точно уникнете непотрібних витрат і можливих втрат. Зірки гороскопу радять Терезам присвятити цей день веденню своєї особистої бухгалтерії. Від їхнього уважного погляду не сховається жоден підступ!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон налаштований працювати з повною самовіддачею – потреби справи він буде ставити куди вище власних! Через це в його розкладі не виключені такі подвиги, як незапланована робота без обідньої перерви (навіть якщо у Скорпіона вихідний), адже головним для нього буде робота на результат. Така щира старанність здатна привернути увагу оточуючих і з часом обернутися для Скорпіона приємними бонусами.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець буде демонструвати відмінне вміння працювати з інформацією! При необхідності він здатний віртуозно маніпулювати цифрами і фактами, а також аналізувати і робити правильні висновки. Завдяки цьому, Стрілець зможе справити враження на оточуючих навіть в питаннях, які не належать до його компетенції – тільки за рахунок свого вміння помічати деталі і проникати в саму суть.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові протипоказано братися за будь-які важливі проекти – є велика ймовірність їх провалити. Це стосується угод, переговорів, великих грошових витрат, а також нових починань. Нічого не поробиш, краще вже перенести запуск проекту на день, ніж потім розсьорбувати наслідки. Якщо ж Козеріг знехтує цією порадою, йому слід заздалегідь приготуватися до того, що складнощів виявиться на порядок більше, ніж він очікував.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у всьому, за що б Водолій не брався, він буде схильний до останнього стояти на своєму. Можливо, в якихось випадках його впертість буде виправдано, проте далеко не завжди. Зірки гороскопу попереджають Водолія, що день схиляє його до стовідсоткової впевненості в собі, але це зовсім не означає, що він, як і будь-яка інша людина, не може помилятися. Тому, не слід бути занадто самовпевненим. Давайте іншим шанс хоча б виговоритися. Ви ж умієте слухати!

РИБИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам зайнятися налагодженням відносин з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Якщо між ними і кимось ще стіна нерозуміння або є інші невирішені питання, найкраще підняти цю делікатну тему саме тепер. Поговоривши відверто, по душам, Риби не тільки позбудуться вантажу, але і мають всі шанси, щоб їх зрозуміли. Навіть якщо проблему не вдасться вирішити миттєво, це все одно піде на користь їхнім стосункам.

zakarpatpost.net