Ужгород, скоріш за все, переплюне Голівуд

В Ужгороді неподалік залізничного вокзалу незабаром відкриється філія Голівуду. І не просто представництво в Україні, а набагато ефективніший майданчик для зйомок.

Там наразі вже можна знайти чимало бутафортії. Кажуть, що невдовзі зніматимуть гостросюжетний фільм жахів.

Та якщо американці витрачають на декорації шалені гроші, у нас це все можна знайти абсолютно безкоштовно.

Хто наніс туди стільки всього – невідомо, але перед очима відкривається картина закинутого, або розгромленого літаючими тарілками чи позаземними монстрами міста. Чим не сюжет для бойовика чи фантастичного фільму, який може вийти набагато цікавішим за інші оскрароносні стрічки.

Після того, як територію почали розчищати, оголилися дивовижні краєвиди – матраци, чемодани, книги, меблі, навіть будиночок, тобто, залишки якоїсь господарської будівлі, у якій, напевно, хтось зимував. Є там усе, що потрібно для кіноіндустрії. Навіть безхатько прилаштував на свою тимчасову колибу прапор України. Видно, жив там справжній патріот.

Єдине, що залишилося – запросити до Ужгорода Джорджа Лукаса, аби він зняв на Закарпатті продовження фільму «Зоряні війни: життя у смітті». Скоріш за все, режисер погодиться, адже у нас уже нещодавно побував Жан Рено. А це, як-не-як, зірка світової величини. До того ж, майданчик для зйомок в Ужгороді вже повністю готовий для зйомок.