Кінотеатр «Ужгород» нагадує дошку безкоштовних оголошень

Незрозуміло на що перетворився колись гарний та улюблений багатьма ужгородцями кінотеатр у самому центрі міста. Про його колишню велич зараз не нагадує вже ніщо. Скоріш він відлякує, ніж приваблює погляди туристів та місцевих, яких у цій частині Ужгорода завжди багато.

На місці, де колись вивішувалися афіші про новинки кіно, зараз можна побачити кілограми макулатури. Оголошення наклеєно в декілька шарів і їх продовжують клеїти далі. Хоча частина з  них і відвалюється та  звисає з розбитого скла. Що тільки не пропонують із фасаду кінотеатру: і кредити, і роботу, і різноманітні послуги, і анонсують культурні заходи…

Аналогічну рекламу можна побачити й на електроопорах, щитових, дверях під’їздів…  Вуличний «спам» просто заполонив Ужгород.

Але ж для оголошень існує спеціалізована газета «Закарпатські оголошення», у яку легше, простіше і дешевше подати оголошення або рекламу. Тож для чого витрачати кошти неефективно і дорого й забруднювати місто.

Подаємо номер для подачі оголошень та реклами газети «Закарпатські оголошення»: (050) 222-50-50, а також  e-mail: zo@ogoloshennya.net.