АНОНС. Як мати допустила смерть власної донечки і чи кається?

33-річний Назар Красуля з Чернігівської області підозрюється в жорстокому вбивстві 2-річної дитини.

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Після звірячого насильства на тілі маленької Вероніки буквально не залишилося живого місця: множинні гематоми, зламаний хребет, розірваний рот і покриті опіками від недопалків статеві органи. Тітка дівчинки впевнена, що до вбивства причетна і рідна мати Вероніки – Галина. Однак сама молода жінка стверджує: смерть настала від нападу епілепсії. Хто дійсно винен у тому, що серце крихітки зупинилося, з’ясовували гості та експерти студії «Один за всіх».

Тітка Вероніки, Катерина, звернулася по допомогу до проекту, сподіваючись домогтися справедливого покарання для своєї рідної сестри Галини. За словами жінки, мама дівчинки не лише дозволила нелюдові знущатися над власною дочкою, а й сама брала участь у побитті.

Катя докладніше розповіла про день, коли померла 2-річна Вероніка, а життя її старшої сестрички, 5-річної Діани, опинилося під загрозою. Крім двох дівчаток, в будинку перебувало ще шість осіб: їхня мати, головний підозрюваний Назар, його дружина Марина, їхній син Захар, а також донька Ангеліна разом зі своїм співмешканцем.

Продовження читайте у свідому номері надзвичайно популярної на Закарпатті газети «ПОРАДИ».

У продажу з 13 квітня.

zakarpatpost.net