Якою буде сьогодні, 14 квітня, погода на Закарпатті. Що про літо розкаже небо

День на Закарпатті буде теплим, але дощитиме, місцями будуть грози.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +13, удень – +23 градуси. Хмари, що вкривали небо вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Уночі йтиме дощ із грозою. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +11, удень – +21 градус. Ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

У Волівці – +8 уночі і  +18 градусів удень. У Воловці майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися.

У Сваляві – +10 уночі і  +20 градусів удень. У Сваляві майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Нічний дощ із грозою вранці зміниться дощем, який йтиме до середини дня.

У Тячеві нічна температура становитиме +12, денна – +21 градус. До обіду у Тячеві протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Нічний сильний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Перечині – нічна температура становитиме +13, денна – +23. День та вечір у Перечині будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +10, удень – +21 градус.

До обіду у Великому Березному протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +12, удень – +23. День та вечір у Береговому будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Уночі буде дощ із грозою. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +7, вдень – +18 градусів. У Міжгір’ї майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вночі та вранці очікується сильний дощ.

У Рахові буде уночі +8, вдень температура підніметься до +16 градуса. У Рахові на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

14 квітня відзначається день пам’яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія Запали Сніг, Марія – заграй ярки, Марія – пусті щі. Щоб дізнатись про літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде тепле і сухе. У цей час розпускається бузок, вилізають лісові мурашки.

zakarpatpost.net