Чому Павло Балога довіряє не банкам, а дружині

Закарпатські чиновники та депутати почали оприлюднювати свої декларації за минулий рік. Доходи народних депутатів та чиновників, їхнє рухоме і нерухоме майно завжди були забороненою темою.

При спробах журналістів отримати такого роду інформацію депутати радили їм «не рахувати чужі гроші». Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» вирішила ознайомитися з новими звітами і проаналізувати, наскільки багатшими чи біднішими стали найвідоміші люди нашого краю? Що вони купили, а що продали?  Де тримають гроші? Яким банкам довіряють? Яка нерухомість їх найбільше цікавить. І головне – де саме?

Брат Віктора, Павло Балога прозвітував у декларації  також про те, що не має автомобіля. MERCEDES-BENZ 2014 року випуску, на якому він тимчасово їздить розбитими закарпатськими дорогами, насправді належить «третім особам», хоча раніше значився як власність дружини. Разом із сім’єю  він має у рідному місті дві земельні ділянки площею 1 658 та 1000 метрів квадратних, будинок площею 429,70 м квадратних, а також у столиці ділянку площею 233 метрів квадратних та хату площею 425,1 м квадратних.

Об’єктів незавершеного будівництва та цінного майна у П.Балоги немає. Подарунків він також не отримував. Зарплатні за минулий рік у Верховній Раді депутат отримав 248 тисяч 437 гривень. Усі інші гроші до сімейного гнізда потрапили завдяки дружині Віталії, яка крутиться як білка в колесі: і за трьома дітьми доглядає, і бізнесом займається.

Гроші, як і старший брат, Павло Балога зберігає готівкою, а це 1 мільйон 300 тисяч євро, 250 тисяч доларів та 2 мільйони 740 тисяч гривень дружини.

Цікаво, що раніше Павло Балога на банківському рахунку у Приватбанку зберігав аж 18 гривень, а його дружина – 163 гривні. Капіталовкладення, напевно, пропали… бо більше на банківських рахунках жодної копійки не задекларовано.

zakarpatpost.net