Толерантність та знаки Зодіаку. Гуморостичний гороскоп

Якою толерантністю володіє той чи інший знак Зодіаку?

Толерантність, або терпимість – прагнення і здатність до встановлення і підтримання спільності з людьми, які відрізняються в деякому відношенні від переважаючого типу або не дотримуються загальноприйнятих думок, пише goroskop2.com.ua.

Коли роздавали толерантність, першим прийшов пунктуальний Скорпіон. Він запитав, що таке толерантність і чи можна нею катувати. Почувши відповідь, спохмурнів, записав щось у чорний блокнот і пішов, помахуючи хлистом.

Козерогові було якось несолідно штовхатися в загальній черзі, не царська це справа. Тай чи загалом так уже потрібна йому толерантність? Люди й так повинні його слухати, відкривши роти. Тому, не довго думаючи, він прислав замість себе кур’єра — Стрільця.

Стрілець взяв повний рюкзак толерантності, але на зворотному шляху захопився, поїхав в іншу країну, там загубив ранець, написав Козерогові, що такі завдання дають тільки козли рогаті, і поїхав далі без нічого. Так і живе він без толерантності.

А загублену Стрільцем толерантність підібрав запасливий Рак, який любить мандрувати. І десь заховав, але іноді пам’ять його підводить і він забуває місце, де вона знаходиться, особливо, коли роздратований. А коли все ж її знаходить, всю відразу,  боїться, що вкрадуть, тому негайно переховує і знову забуває, де саме поклав. Отже, коли Рак починає говорити, що всі навколо — не друзі серцеві, а вовки ганебні, — усе добре, просто він знову ничку втратив.

Терези прийшли вчасно, ввічливо попросили парочку толерантності і з тих пір нею майже не користуються, оскільки не можуть вирішити, яка з двох є кращою.

Водолій прийшов одним з перших, він же ніколи не запізнюється, але його викинули з черги, коли він почав говорити, що Той, Хто створив толерантність, насправді склеїв якусь дурню із креслень «Юного техніка», і Водолій, коли буде час, зробить набагато краще.

Діва дуже довго роздумувала, скільки толерантності вищого гатунку Держстандарту їй треба, і пропустила свою чергу. Тому їй дістався тільки крихітний зразок толерантності вищого гатунку. З тих пір Діва ходить і зважує чужу толерантність, а свою, малесеньку вищого гатунку, майже нікому не показує.

Овен хотів прийти першим, але по дорозі зустрів Риб, які толерантністю вже затарились. Рибам вдалося втекти, але їх толерантність постраждала. Там, куди дотягнувся Овен, вона стала кривуватою, а дотягнувся він майже всюди. Овен же пішов додому, тому що він не лох Галімов, щоб бути не першим, а вже тим більше після Риб. Хоча саме слово «толерантність» йому так сподобалося, що він навіть вирізав його на улюбленій бейсбольній биті.

Лев не прийшов взагалі, тому що не знав, що таке толерантність, а якщо так, зрозуміло, що ця річ нікому не потрібна.

Телець прийшов і переконливо пояснив, що толерантність у нього вже є своя, the best, краще не буває, а хто не згодний — хай іде геть стройовим кроком.

А пізно вночі, коли всі давно розійшлися і залишилася тільки маленьке звалище із залишків, прийшов Близнюк, який трохи затримався. Затримується він часто і з часом часто взагалі не дружить. Тож оглядівся і забрав всі залишки. І тому толерантності у Близнюка — багато, тільки іноді здається, що він її ніби на смітнику знайшов.

zakarpatpost.net