Гороскоп на 19 квітня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки схиляють до активної діяльності і реалізації задумів у всіх областях.

Важливо направити свою енергію в корисне русло, що не розтратити її на дрібниці. Це вдалий час для ведення грошових справ, але намагайтеся уникати крайнощів. Взагалі, головний рецепт сьогоднішнього дня – знати міру. Це стосується всіх сфер: від роботи до їжі і спиртного.

ОВЕН

Сьогодні сприятливий день для того, щоб Овен присвятив його думкам про кар’єру або навіть почав здійснювати в цьому напрямку конкретні кроки. Якщо у нього є план просування вперед, є сенс взятися за нього прямо в п’ятницю! Якщо ж плану немає, Овну варто подумати про нього ближче до вечора, вдома. У робочих же стінах йому треба тримати руку на пульсі подій – може з’явитися несподіваний шанс показати оточуючим, на що він здатний.

ТІЛЕЦЬ

Нині Тельцю весь день буде важко всидіти на місці! Його енергія зажадає виходу, змушуючи хапатися, як за рятівну соломинку, за будь-який шанс урізноманітнити своє життя.

Можливо, він зголоситься з’їздити кудись під надуманим приводом або ж вплутається в суперечку, аби все було не як зазвичай. А якщо вже у Тельця нині з’явиться шанс раніше закінчити справи – тільки його й бачили! Робота ж не вовк!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні доля дає Близнюкам відмінний шанс якщо і не озолотитися, то як мінімум поправити своє фінансове становище! Протягом дня Близнюків можуть чекати будь-які грошові сюрпризи: скромні (і не дуже) премії за працю, відданий борг, подарунок від близької людини або хоча б обіцянка золотих гір в перспективі. Якщо ж Близнюки збиралися пошукати більш грошову посаду, нині – хороший день для того, щоб зібратися з духом і зважитися на цей крок!

РАК

Сьогодні Рак буде перебувати в піднесеному, позитивному стані духу, завдяки чому його справи можуть просуватися нібито самі собою. Він однаково граючи зуміє впоратися як з монотонною роботою, так і з проектами, які вимагають аналізу або креативного підходу. І друзі, і колеги Рака сміливо можуть закривати нині їм будь-яку амбразуру: в стані внутрішньої гармонії він здатний зробити за день набагато більше звичайного. А втомитися набагато менше.

ЛЕВ

Сьогодні Лев отримає несподівану нагороду за свою працю! Це може бути подяка начальства, підвищення в кар’єрі або подарунок від коханої людини. Втім, можливі й інші варіанти приємних подій у житті Лева: відданий борг, незапланований прибуток, відрядження на Канари чи щось в цьому дусі. Словом, фортуна обіцяє повернутися до Льва своїм усміхненим обличчям. Цілком можливо, це стане початком нової смуги удач в його житті.

ДІВА

Сьогодні на Діву чекає непростий день – події можуть розвиватися зовсім не так, як вона запланувала. У якийсь момент вона здатна випустити ініціативу з рук і перестати контролювати ситуацію. Зірки гороскопу кажуть, що все це – наслідок поганої підготовки або недостатня поінформованість Діви в якомусь питанні. Тому, якщо вона не хоче, щоб все пішло шкереберть, нині їй слід братися тільки за ті справи і проекти, в яких вона на сто відсотків впевнена.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам зайнятися проектом, який вони виношували вже давно. Можливо, не вистачає зовсім трохи, щоб вдихнути в нього життя! Більше того, саме нині Терези можуть отримати якісь позитивні звістки, які допоможуть їм запустити проект в найближчому майбутньому. Це можуть бути грошові надходження, інформація, необхідні контакти або згода близьких. Терезам варто скористатися цим шансом, щоб проект, нарешті, запрацював.

СКОРПІОН

Сьогодні зірки попереджають Скорпіона: він має шанс зіткнутися з чутками, які негативно позначаться на його кар’єрі, статусі або рівні життя! Причому Скорпіон може стати не тільки жертвою цих чуток, але і постраждати через те, що сам розпускає їх. Так що, щоб уникнути неприємностей, йому варто тримати свою думку про оточуючих при собі. А ось прислухатися до того, про що говорять навколо, Скорпіону просто необхідно – це дозволить йому знайти джерело пліток і дасть шанс уберегтися від них.

СТРІЛЕЦЬ

Нині Стрілець випробує таке відчуття, як ревнощі до чужих успіхів і розчарування своїми. Можливо, на це його наштовхне заохочення когось із колег або ж усвідомлення того, що в його справах намітився ступор. Навколишні здаються йому більш успішними? Зірки гороскопу радять Стрільцям менше озиратися по сторонах, зайнявшись власними справами. Згадайте період, коли ви були «на коні», і зафіксуйте в собі це почуття – воно дозволить вам, не озираючись на інших, підкорити нові вершини!

КОЗЕРІГ

Сьогодні головною рушійною силою Козерога в будь-яких справах стане здорова конкуренція. Це почуття може виникнути у нього по відношенню до досягнень колег, друзів або близьких. Головне, що саме воно буде підстьобувати Козерога, змушуючи діяти енергійніше, ніж зазвичай. Можливо, на хвилі азарту Козеріг зробить кроки, які в інший час не зробив би з обережності. Ну а наскільки цей ризик виявиться виправданим, стане ясно пізніше, в інший день.

ВОДОЛІЙ

Перед Водолієм може несподівано виникнути щаслива можливість, яку він чекав уже давно! Завдяки їй він здатний здійснити якісь свої плани. Однак зірки гороскопу попереджають, що щасливий шанс не буде залучати до себе його увагу і бити в усі дзвони. Водолій повинен уважно прислухатися до того, що відбувається навколо, інакше він пройде мимо своєї удачі, так нічого й не помітивши.

РИБИ

Нині запорукою успіху Риб буде їхнє вміння тонко відчувати, куди дме вітер. Ситуація зажадає від них орієнтуватися на ходу, підлаштовуватися і викладати свої ідеї так, щоб вони обов’язково припали до душі оточуючим. Зате з усіх можливих варіантів дій Риби здатні безпомилково вибрати той, який виявиться найвигіднішим для них. Навіть якщо для цього їм доведеться трохи покривити душею або змінити свій звичний стиль дій.

zakarpatpost.net