Гороскоп на 20 квітня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні хороший день для того, щоб присвятити його заняттям своїми поточними справами.

Зірки не схиляють до вирішення надзавдань, зате сприяють спокійному і розміреному втіленню в життя давно задуманих планів.

В цей день вам буде легше концентруватися на головному, не відволікаючись на другорядне. Єдине «але» – зірки сьогодні будуть схиляти до зайвої серйозності і навіть строгості, що може дещо затьмарювати ваш настрій. Щоб уникнути цього, постарайтеся більше уваги звертати на позитивні моменти, яких сьогодні буде чимало.

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють Овну відмінний день для будь-яких починань! Практично все, за що він візьметься, з часом обіцяє йому прибуток і успіх. Так що сміливо будуйте плани, просувайте новий проект, ставте перед собою нові цілі. Єдине, що може перешкодити, – це заздрісна критика з боку. Прислухаючись до неї, але дійте по-своєму.

ТІЛЕЦЬ

Нині Телець може отримати цікаву для нього інформацію буквально з повітря: з чуток, спостережень, випадкової розмови. У звичайний день ця інформація не викликала б інтерес, проте нині Телець зуміє максимально скористатися нею. День наділяє його підвищеними аналітичними здібностями, що дозволяють по крупицях робити правильні висновки. Як справжній Шерлок Холмс, він зуміє докопатися до суті – на благо всім і, звичайно, собі.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні – відмінний день для тих Близнюків, чия робота пов’язана з грошима: бухгалтерів, фінансистів, бізнесменів. Втім, і інші Близнюки протягом дня, скоріш за все, зіштовхнуться з необхідністю подбати про фінансову сторону своїх справ. Можливо, Близнюкам знадобиться зайнятися підрахунками витрат, аби оцінити прибутковість тієї чи іншої своєї ідеї. Нині будь-яка діяльність, спрямована на приведення в порядок грошових справ, буде даватися їм особливо легко.

РАК

Сьогодні день ідеальний для здійснення будь-яких самостійних планів Рака. Власний бізнес, творчість, навчання, домашні справи або будь-який іншої особистої ділянки робіт – всюди, де Рак сам відповідає за результат, його чекає успіх. А ось в будь-яких справах, де йому доводиться покладатися на оточуючих або тим більше відчувати на собі їх тиск, Раку слід приготуватися до несподіванок. На жаль, але в цих питаннях нині далеко не все піде гладко.

ЛЕВ

Сьогодні Лев, чия робота пов’язана з творчістю або з генерацією креативних ідей, може відчути нестачу натхнення. Не впадайте у відчай, це тимчасове затишшя – швидше за все, вже в найближчі дні ситуація зміниться. Нині ж чекати примхливу музу Льву настільки ж марно, як і чекати біля моря погоди. Замість цього набагато ефективніше, засукавши рукава, зайнятися поточними справами, що не вимагають для своєї реалізації ніяких творчих іскор.

ДІВА

Сьогодні протягом дня Діві варто більше прислухатися до слів інших, ніж говорити самій. Саме з чужих думок та ідей вона почерпне потрібну  інформацію. Крім того, готовність Діви слухати може несподівано допомогти завоювати прихильність оточуючих. Іншими словами, Діві варто тримати вуха відкритими, а рот на замку, і тоді мовчання для неї дійсно може обернутися золотом.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам сконцентруватися на тих справах, де вони все вирішують самі. Чужі поради, «мозковий штурм» і тим більше нав’язливе керівництво будуть вибивати їх з колії, плачевно позначаючись на результаті. Зате якщо навколишні дадуть їм можливість спокійно посидіти, вирішуючи поставлену перед ними задачу, Терези здатні творити чудеса! Ось чому нині їм варто всіляко уникати бурхливих навколо них бур, відгородившись від усіх невидимою перегородкою.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону треба тримати себе в руках, щоб не зіпсувати відносини з оточуючими! Своїми їдкими зауваженнями і образливими словами він здатний провокувати людей на кроки у відповідь. Виною ж усьому дратівливість, яку Скорпіону буде важко тримати під контролем, а також його критичний погляд на світ. Однак приборкати себе, проявивши дипломатичність, йому все ж доведеться – якщо, звичайно, Скорпіону небайдуже ставлення до нього близьких і друзів.

СТРІЛЕЦЬ

Нині Стрілець не буде відрізнятися підвищеним терпінням: він готовий, як сірник, спалахнути з будь-якого приводу! Навколишні, та й вся обстановка навколо здатні його дратувати. Зірки гороскопу попереджають: накопичена напруга може змусити  Стрільця діяти необдумано і різко. Йому слід розслабитися, а в критичні моменти рахувати до десяти, щоб не сказати або не зробити те, про що згодом Стрілець пошкодує.

КОЗЕРІГ

Сьогодні ситуація в справах у Козерога може різко змінитися. Якийсь проект, в якому він був абсолютно впевнений, в нині може обернутися несподіваним боком. Можливо, Козерогу доведеться боротися за результат, який, як йому здавалося, вже лежить у нього в кишені. Зірки гороскопу радять Козерогові поставитися до цього по-філософськи. Нехай не все йде так гладко, як хотілося б, але остаточні крапки над «i» ще не розставлені, а значить, все в його руках.

ВОДОЛІЙ

Нині ваші таланти буде важко не помітити і не оцінити! Можете відмінно впоратися з будь-якою справою і показати себе оточуючим з найвигіднішого боку. Тому якщо його чекають зустрічі з новими людьми або ділові переговори – кращого дня для цього йому не знайти! Лише не капризуйте і не критикуйте інших. Ваша посмішка може зробити за вас набагато більше, ніж будь-які слова.

РИБИ

Сьогодні від Риб може знадобитися надати комусь заступництво або допомогу. Можливо, мова йде про професійну консультацію або дружню пораду, а може, Рибам доведеться поділитися з кимось своїми знаннями, інформацією, досвідом або зв’язками. Зірки радять Рибам в середу не шкодувати часу, витраченого на надання допомоги іншим. Добрі справи варті того: вони здатні підняти Риб не тільки в їх власних очах, а й в очах оточуючих.

zakarpatpost.net