Василь Петьовка – колекціонер дорогих годинників

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» продовжує знайомити читачів із деклараціями закарпатських політиків і чиновників. Раніше ви мали можливість уже побачити ти статки Геннадія Москаля, Павла Балоги, Михайла Рівіса, Нестора Шуфрича, Роберта Говата, Віктора Балоги та Богдана Андріїва. А зараз Ви ознайомитеся із новими звітами і проаналізуєте, наскільки багатшими чи біднішими стали найвідоміші люди нашого краю…

Наступним у нашому списку є Василь Петьовка.

Мукачівський нардеп Василь Петьовка є справжнім джентльменом. Більшість сімейного майна в нього  перебуває у власності дружини. Зокрема, саме вона є власницею трьох земельних ділянок у Мукачеві площею, 91 і 789 метрів квадратних,  нежитлового приміщення площею 146,60 м2, будинку                                                                                    у рідному місті площею 2032,50 м2, а також двох квартир у Києві площею 183,5 і 68,8 м2.

У  самого ж депутата є дві ділянки в Завидові площею 8915 та 7403 метрів квадратних. А от дачний будиночок у Конча-Заспі у декларації зазначено як «інше право користування».

Як більшість депутатів від міста над Латорицею, Василь Петьовка є також великим поціновувачем творів мистецтва. Особливо йому до смаку закарпатські художники. Родина Петьовки володіє унікальною колекцією робіт корифеїв закарпатського живопису. Зокрема, в декларації вказані раритетні полотна  Бокшая, Ерделі, Цвєткової. Також подобаються нардепу та його  дружині дорогі годинники, наприклад, Hublot, Frank Muller, Rolex.

Із транспортних засобів на Марині Петьовці записаний автомобіль AUDI Q7 2016 року випуску, а от  Mercedes Benz 2010 року випуску зараз уже не її, як торік, а перебуває в іншому праві користування. Сам же нардеп машини досі не придбав для себе особисто.

Більшість доходів родина заробила від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, дивідендів та процентів, які заробила Марина Петьовка. Гроші родина Петьовки довіряє різним банкам. Скажімо, син нардепа має у «Державному ощадному банку» 782 тисячі 650 гривень депозитів, а дружина у «ОТП Банку» зберігає 219 тисяч 504 гривень вкладень.

Сам нардеп з банками воліє справу не мати, готівкою утримує  119 тисяч євро та 70 тисяч доларів, а його дружина – 70 тисяч доларів, 130 тисяч євро плюс 2 мільйони 900 тисяч гривень.

zakarpatpost.net