Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 25 квітня

День на Закарпатті був багатим на події.

Кожен українець зі своїх чесно зароблених 90 тис. грн на рік фінансує освіту на 7464 грн, медицину – на 4083 грн, апарат чиновників – на 2644 грн

У всіх підводних каменях теми “Як народ утримує державу” допомогли розібратися економіст Іван Нікітченко і керівник секретаріату Ради підприємців при Кабміні Андрій Забловський.

Після блокування траси на Міжгірщині, дорожники почали лалати полотно, насипаючи асфальт у ями з водою.

Така дорога витримає від сили кілька тижнів, – запевняють активіфсти, адже працювати таким чином – це просто відмивати гроші платників податків.

“Як реакція на перекриття дороги Долина-Хуст, дорожники почали щось робити.

Вчора падав дощ, усе в воді болоті, але дорожники “працюють”. По суті це розбазарювання грошей платників податків. Така праця ні на, що не годиться! Скільки витримає асфальт кинутий в воду?”, – йдеться у повідомленні Народного контролю Закарпаття.

Як зірки впливають на дату народження людини? Про це надзвичайно популярній на Закарпатті  газеті «ПОРАДИ» розповіла ведичний астролог Надія БЛОНСЬКА.

– Дата народження несе в собі дуже багато інформації. Наприклад, 1. Народжені 1, 10, 19, 28 числа. Число, пов’язане із Сонцем. Людина буде наділена лідерськими якостями, здатністю керувати. Несуть енергію Сонця – королівської планети, а тому і повадки можуть бути такими. Ті, хто з’явився на  світ під числом 2 (2, 11, 20, 29 числа)  знаходяться під впливом Місяця, – наголосила вона.

Зараз, у епоху Інтернету, здається, закарпатці навіть знайомляться, не виходячи з дому, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Справді, багато хто  заводить віртуальні романи і шукає партнера через соціальні мережі. Але не всі. Дехто вважає, що  найміцніші стосунки можна зав’язати лише старим перевіреним способом – через газету. І до таких послуг вдаються тисячі закарпатців. За 18 років існування «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» поєднав долі вже десятків тисяч наших земляків.

Дорожні знаки нерідко опиняються під «прицілом» водіїв.

Скільки б їх не встановлювали, завжди знайдуться такі, кому вони стоятимуть поперек… горла… чи б то дороги. Звісно, не всі, але ж…

Знак неподалік готелю «Закарпаття» похилився, як верба над водою.

Уже здалеку видно, що його хтось намагався знести за допомогою свого «залізного коня».

Батько хлопця з Нижньої Апші, який підозрюється у вбивстві друга прокоментував подію.  “Приїхавши в Апеляційний суд Закарпатської області, де розглядали апеляційну скаргу прокуратури щодо запобіжного заходу, суддя оголосив засідання закритим, тож жодних коментарів в судовій залі нам теж не вдалося записати. Того ж дня після обіду зателефонував батько обвинуваченого і сказав, що під’їжджайте до кільцевої на виїзді з м. Ужгорода біля кафе “УЮТ” і я з своїми родичами надам коментар стосовно цієї резонансної події, – йдеться у повідомленні.

В Ужгороді зацвів бузок. П’янкий запах просто зачаровує. Приємно гуляти вулицями, де росте ця дивовижна рослина. Багато хто з місцевих відламує гілки і або приносить додому, або продає.

Благо, що бузку в Ужгороді багато і весь знищити не можна.

А туристи, які приїжджають милуватися сакурами, не перестають дивуватися, наскільки благодатною для рослин є закарпатська земля. Вони в захваті від розквітлого міста і від того, що дерева в нас зацвітають набагато раніше, ніж у інших областях.

zakarpatpost.net