Чому закарпатець намагався зарізати таксиста

Б’ються усі: і чоловіки, і жінки, і молоді, і старі

Закарпатці – народ запальний, особливо після розпивання спиртного, тож нерідко наші земляки між собою не тільки сваряться, але й з’ясовують стосунки за допомогою сили. Звичайно, нічого доброго в цьому немає і це не сприяє вирішенню конфліктів, більше того, закінчується додатковими нервами, витратами та судовою тяганиною, але в пориві запалу над цим мало хто думає. Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» зібрала найрезонансніші випадки, що трапилися протягом останнього часу в області.

Чому закарпатець намагався зарізати таксиста

Робота таксистів є небезпечною не лише через транспортні пригоди на дорогах. Інколи вони можуть ще й стати жертвами п’яних клієнтів.

Часом трапляється навіть таке.

Була майже 22 година. З Ужгорода в село Федір уже маршруткою дістатись не міг. Тому викликав таксі. Перед тим чоловік добряче випив. Таксиста він попросив відвезти його в Пацканьово, але водій сказав, що за таку суму може доправити його лише до смт Середнє. Федір погодився. Проте по дорозі нібито згадав, що щось забув на роботі в автомайстерні.

Як виявилося згодом, там він взяв 485 грн та кухонний ніж. Після того сів на заднє сидіння, і автомобіль рушив. У Середньому таксист попросив чоловіка розрахуватися та вийти. Однак Федору хотілося під’їхати прямо до хати. Тож він сказав водію їхати далі. Але той відмовив. Тоді нетверезий пасажир витягнув з-під футболки ніж, приставив його до шиї таксиста і, погрожуючи вбивством, наказав їхати в Пацканьово. Чоловік хоч і злякався, та не розгубився. Він вирвався від п’яного клієнта, який встиг перед тим двічі вдарити його в обличчя.

Після цього Федір зник. Додому він дістався пішки.

Таксист же негайно звернувся до правоохоронців, які швидко вийшли на слід сп’янілого залякувальника.

Суд засудив Федора до покарання у вигляді двох років обмеження волі з іспитовим строком на два роки. Хочеться вірити, що ножем перед таксистами він більше розмахувати не буде, інакше від тюрми його вже навряд чи щось врятує.