У Хустський парк відпочинку не запускають собак, аби було місце для вигулювання автомобілів

Останнім часом у Хустському парку відпочинку творяться дива. Територія дійсно там прибрана, але громадські активісти виявляють усе більше порушень. Керівництву міста, безперечно, про них відомо. Інакше ж і бути не може. Довірені особи доносять усе, що відбувається в Хусті, особливо – що пишуть у соцмережах хустяни…

Зокрема, цими днями побував на відпочинковій території цілий весільний кортеж. Цікаво, що погуляти з собаками туди не запускають, хоча в усіх містах України у парках дозволено вигулювати тварин. То правильно і логічно, адже багато власників не мають куди вивести собак.

Та у Хусті – зась. До парку з чотирилапими чомусь не можна.

Але зате з “залізними конями” – будь ласка. Щоправда, за відповідну плату.

Невже Хустський парк відпочинку створено для вигулювання автомобілів?

Про серйозне порушення з боку керівництва парку повідомив хустянин Василь Дешко.

“В неділю фото робили біля сакури сакура осипається і нам було зроблено зауваження чи ми то будемо убирати кажу треба можемо і ми алеж є люди котрі тим займаються і тим платиться! В ітозі мужчина пішов геть! З собаками гуляти не можна а от на машинах можна заїжати ! Я в шоці і до речі той же самий мужчина котрий робив нам зауваження там був присутній і це бл*дство вже не вперший раз там з машинами!” – цілком справедливо написав він на своїй сторінці у соцмережі.

Тож може міська рада дасть пояснення, що то за нова автомобільна атракція почала діяти у парку?!

zakarpatpost.net