Чому обурені закарпатці вимагають Москаля віддати під суд? ВІДЕО

Представники 8 сіл Ужгородщини, які хочуть об’єднатися в Холмківську ОТГ, зайняли 3-й поверх будівлі Закарпатської ОДА та вимагають зустрічі з керівництвом області.

Про це пише mukachevo.net.

Мова йде про близько 100 людей, які заблокували вхід до приймальні голови Закарпатської ОДА. Єдине, що їх стримує, аби потрапити в кабінет до Геннадія Москаля, – це поліція.

Час від часу люди вигукують “Москаля під суд” і “Ганьба”. Водночас, як повідомили в приймальні голови ОДА, його зараз нема на робочому місці, він працює в Ужгородському районі та пропонує учасникам протесту зустрітися в понеділок. Хоча, зауважимо, що активісти анонсували свій сьогоднішній протест та інформували про нього ОДА. Наразі люди вимагають негайно зустрічі з керівництвом області та погрожують навіть перекрити залізничну дорогу.

Протести в Закарпатській ОДА

Люди практично "штурмують" приймальню голови Закарпатської ОДА. Hennadii Moskal, а ви де?Більше деталей шукайте в новині http://www.mukachevo.net/ua/news/view/345443

Publiée par Mukachevo.net sur jeudi 3 mai 2018

Протести в Закарпатській ОДА

Вигуки "ганьба" та купа людей. Мешканці Ужгородщини протестують в Закарпатській ОДА.Більше деталей шукайте в новині http://www.mukachevo.net/ua/news/view/345443

Publiée par Mukachevo.net sur jeudi 3 mai 2018