Гороскоп на 4 травня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на сьогоднішній день містить гострі кромки, об які легко можна поранитися.

Зірки будуть вимагати від вас більшої чіткості і конкретності. Будь-які неясності і невизначеності будуть викликати роздратування – і ваше, і оточуючих. День загострить реакцію на події, що відбуваються, що може обернутися великою кількістю суперечок і конфліктів. Будь-який, навіть мало-мальський тиск, може викликати різку протидію. Зате саме сьогодні вам буде легше зізнатися в своїх затаєних почуттях, в тому числі і в любові, або сказати людині в очі те, що ви про неї думаєте. Однак, проявляючи характер, намагайтеся тримати себе в рамках, інакше зайва прямота може обернутися тріщиною в відносинах з близькими.

ОВЕН

У цей день збільшиться частка неправдивої інформації, яку буде непросто розпізнати, і, керуючись якою, ви ризикуєте наробити помилок. Не слід довіряти даним вам обіцянкам. Також це не найкращий час для роботи з документами і звернень до офіційних інстанцій. Нова інформація може виявитися дуже важливою.

ТІЛЕЦЬ

Найбільш проблемною темою може стати нестача грошей. Можливі необгрунтовані витрати. Щоб не допустити помилки, яка має небезпеку збитками, краще нічого радикального не робити. Варто відвідувати салони краси, перукарів, стилістів. Гарний час для спілкування і нових знайомств.

БЛИЗНЮКИ

Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань. Якщо хочете схуднути і оздоровитися, цей час підходить для початку дієти. При цьому вибирайте такий раціон харчування, який добре поєднується з підвищеними фізичними навантаженнями. Відмовтеся від алкоголю і сильнодіючих ліків. Кращий день для омолоджуючих косметичних процедур.

РАК

Зірки радять бути обачнішими при поводженні з технікою і електрикою. Зараз у вас збільшується ризик зіткнутися з технічними проблемами, поломками, аварійними ситуаціями. А значить, ймовірність отримати травму теж зростає. Подаровані сьогодні зрізані квіти – до розставання.

ЛЕВ

Намітьте пріоритети і правильно розподіліть свій час. В даний день не слід давати і брати гроші в борг, особливо якщо мова йде про фінансові взаєморозрахунки з друзями. Прислухайтеся до порад літніх родичів.

ДІВА

У цілому цей день порадує. Йде вдалий час для нових знайомств, доленосних зустрічей і яскравих романтичних вражень. Коло ваших знайомих може поповнитися людьми, спілкування з якими буде вельми приємним і плідним.

ТЕРЕЗИ

Ставте перед собою реальні завдання і не піднімайте планку на недосяжну висоту. Не виключено, що на роботі колеги допоможуть у втіленні планів, але і ви в свою чергу не підводьте їх. Можна себе побалувати і витратити гроші на розваги і приємні покупки. Це гарний час для благоустрою та прикрас свого будинку.

СКОРПІОН

Зараз вас більшою мірою будуть займати справи особистого характеру. Не поспішайте ділитися інформацією, тим більше радісними звістками з людьми, які не поділяють вашого настрою. З близькими будьте більш поблажливими і розуміючими.

СТРІЛЕЦЬ

У вирішенні будь-яких питань дійте не поспішаючи, не привертаючи до своїх справ зайвої сторонньої уваги. В цьому випадку вам ніхто не зможе перешкодити реалізувати свої наміри. Постарайтеся обійтися без покупок в кредит і не вдавайтеся до послуг інтернет-магазинів з онлайн-оплатою.

КОЗЕРІГ

Цей день може виявитися суперечливим. З одного боку, ви будете сповнені бажання почати нову справу, але з іншого боку, пропозиції, що надходять можуть виявитися не такими цікавими, якими їх будуть вам представляти.

ВОДОЛІЙ

He намагайтеся вирішити всі питання зразу, дійте поступово, але впевнено, крок за кроком долаючи перешкоди. Вечір добре провести в компанії близьких друзів або членів сім’ї. Ніякої агресії, тільки добрі відносини з людьми.

РИБИ

В даний період доведеться потрудитися, щоб досягти бажаних результатів, ніщо не вийде само собою. Важливі зустрічі та поїздки перенесіть на другу половину дня. Справляйтеся з емоціями, вони завадять здійснити задумане.

zakarpatpost.net