Гороскоп на тиждень. 7 – 13 травня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

На цьому тижні посилиться сміливість, енергійність і прагнення досягненню своїх цілей найкоротшим і прямим шляхом. Діяти рішуче і енергійно ви, звичайно, можете, але чи будуть ці дії розумні й ефективні, немає ніякої гарантії. Найімовірніше, почавши щось на хвилі піднесення, ви зустрінетесь із дратівливими випадковостями. У першій половині тижня можна наводити порядок в старих справах, миритися з людьми, відновлювати спілкування. У другій половині можна ризикувати, вносити зміни в своє життя, робити важку і відповідальну роботу, здійснювати сміливі вчинки.

ОВЕН

У цей час добре підійде діяльність, пов’язана з навчанням в області електроніки, комп’ютерної техніки, космонавтики, астрології. Література траплятиметься оригінальна, ви можете отримати цінну інформацію. Сходіть в бібліотеку, почніть вести свій особистий щоденник. Можливі успіхи в колекціонуванні. Є ймовірність тимчасового зниження заробітної плати на нинішньому робочому місці. При цьому можливе приємне відрядження за кордон.

ТІЛЕЦЬ

Ви будете націлені на спілкування, нові знайомства, але знайомства в першій половині тижня можуть привести до розчарувань, а часом і до небезпек. Одружуватися або починати спільне життя в цей час теж небажано. У шлюбі хтось може відчути втому від спілкування, потребу в самоті, а можливо і прагнення до таємних любовних зв’язків. Проте з грошима таланитиме. Можливі вигідні контракти.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприяє самостійній роботі, яку краще здійснювати наодинці. Непогано піде справа, пов’язана з сільським господарством, продажем домашніх тварин або посівного матеріалу. Здача в оренду приміщень може принести дохід у другій половині тижня. В першу половину краще не укладати договорів, що стосуються нерухомості. На любовному фронті зараз на вас чекає тимчасове затишшя. Нові знайомства не матимуть перспективи.

РАК

Бережіть серцево-судинну систему, уникайте фізичних і психічних перевантажень. Тривала перевтома може призвести до прояви хронічних захворювань. Але і занадто зациклюватися на дрібних нездужаннях не варто, багато з них можуть бути результатом підвищеної працездатності. В цілому цей тиждень сприятливий для вас і не несе серйозних небезпек. З грошима, правда. Не очікується особливих находжень. А от у стосунках із близькою людиною пануватиме мир і злагода.

ЛЕВ

У цей період доведеться докласти масу зусиль для того, щоб якось виділитися з натовпу, отримати визнання своїх заслуг. Вам може здаватися, що вас недооцінюють, особливо це стосується професійної діяльності в першій половині тижня. В цей час в ваших справах не виключені прикрі перешкоди, вимушена бездіяльність може чергуватися з авралами, які сприяють збільшенню кількості помилок. Це невідповідний час для зміни роботи. Друга половина тижня дасть більше можливостей, прискорить виконання задуманого. Із партнером можливі конфлікти. Намагайтеся вирішувати їх без крику і зайвого галасу.

ДІВА

З одного боку, на вас чекають серйозні випробування, де важливо зробити вибір на користь своїх інтересів, з іншого – буде можливість отримати користь із ситуації, що склалася. Не виключені фінансові труднощі, якщо ви продовжите витрачати гроші на незаплановані покупки. Друга половина тижня – вдалий час для робочого співробітництва з протилежною статтю. Також в цей час вдала діяльність, пов’язана зі спортом. Можливі нові цікаві знайомства, навіть дуже перспективні.

ТЕРЕЗИ

Це тиждень любові для багатьох представників знаку Терези. Зараз планети дають можливість користуватися успіхом у протилежної статі і ставити свої умови в любовних стосунках. Головне не допускати занадто грубого диктату або надмірної легковажності, інакше проблеми неминучі. Для сімейних людей – найкращий час, щоб налагодити довірчі відносини з дітьми і створити гармонію в будинку.

СКОРПІОН

Сильна матеріальна заклопотаність на цьому тижні змусить активніше діяти, особливо якщо діяльність пов’язана з торгівлею, а дохід сильно залежить від продажів. Непоганий час і для творчих і педагогічних професій, але отримання професійного визнання і слави не завжди веде до підвищення доходів. У першій половині тижня треба діяти обережніше, багаторазово перевіряти роботу і документи. У сфері кохання таланитиме, охочих добитися вашої прихильності, як завжди, буде багато.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень дуже вдалий для того, щоб нарешті зайнятися своїм здоров’ям, лікуванням і профілактикою вже виявлених захворювань. Медична діагностика в першій половині тижня не надто надійна, можливо, вам доведеться проходити її повторно трохи пізніше. Для хірургічних операцій теж не найкращий час, якщо вони не термінові і немає небезпеки для життя, операцію краще перенести на другу половину тижня. Але у фінансових справах на вас чекає чудовий бонус. Вдасться добре заробити. Та й додадуть приємного настрою цікаві знайомства з протилежною статтю.

КОЗЕРІГ

Доведеться частіше шукати підтримки в інших людях. Хоч ви і намагаєтеся приховати, але ваша душевна рівновага виведена з ладу. Більше довіряйте оточуючим. Вони хочуть чути від вас не лише повчання, а й похвалу, багато хто готовий допомогти не лише словом, але й конкретними справами. Перша половина тижня несприятлива для налагодження контактів, планети замикають багатьох людей на собі, на власних думках і турботах, їм не до вас. Але ймовірно, що відновлення раніше перерваних стосунків, зустрічі з тими, з ким ви давно не спілкувалися, будуть дуже корисними для вас.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся обмежити кількість виконуваних справ, інакше багато з них виявляться незавершеними. У роботі можливі складнощі через непорозуміння з жіночою половиною колективу. Участь у груповій діяльності, колективній роботі допоможе краще зрозуміти ваші особисті завдання і цілі. Однак можуть виникнути спірні ситуації з друзями, розбіжності з дітьми внаслідок вашого напруженого робочого графіку. Із фінансами поки що період затишшя, але невдовзі все налагодиться.

РИБИ

Цей тиждень налаштовує на пошук задоволень і любовних пригод. Сімейні Риби будуть стурбовані вихованням і розвитком своїх дітей, захочуть більше часу проводити з ними. Що стосується подружнього життя, то воно може бути не безхмарним, особливо в першій половині тижня. Ви з партнером будете  зайняті різними справами, і у вас не завжди буде час приділяти увагу один одному. Зате можуть поновитися стосунки між розлученим подружжям, не обов’язково любовні, просто можуть виникнути спільні теми для обговорення.

zakarpatpost.net