Як в анекдоті. Чому закарпатець побив тещу

Тема тещі давно є приводом для анекдотів. Стосунки матерів жінок із зятями далеко не завжди можна назвати теплими і приязними. Саме так склалося і в Павла зі Сваляви.

Зі своєю тещею у Андрія давно були неприязні стосунки. Конфлікти виникали постійно. Він не міг пробачити жінці те, що вона свій будинок подарувала іншій доньці. Матеріальні блага мали для чоловіка дуже важливе значення і як корінному закарпатцю йому хотілося якомога більше нерухомості.

Тож того вечора він вкотре посварився з матір’ю дружини. І в пориві запалу почав її бити ногами в груди.

У суді Андрій вину не визнав, запевняв, що тещу не бив.

Але вона була іншої думки, розповіла, що приблизно об 11 годині пішла в будинок зятя забрати свої речі. Оскільки живуть вони в одному дворі, іти їй було недалеко. Андрій відчинив двері і вдарив тещу у грудну клітку. Жінка звернулася до поліції, а потім до ескперта з приводу зафіксування тілесних ушкоджень. Вважає, що і її донька є співучасницею правопорушення.

Інша дочка потерпілої, з якою вона саме і мешкає, зазначила, що в чоловіка важкий характер і конфліктує він не лише з тещею, але й із дружиною.

При цьому серйозних травм жінка не зазнала, тож Андрій «відбувся» у цій справі лише скромним штрафом у розмірі 850 гривень.

Однак родини і надалі проживають близько одна від одної, постійно зустрічаються, тож не виключено, що на ньому їхні сварки не припиняться.

zakarpatpost.net