Як зрозуміти, що організму терміново потрібне очищення

Погане самопочуття може вказувати на те, що організм сильно засмічений

Погане самопочуття може вказувати на те, що організм сильно засмічений і йому потрібно “чистка”, але люди звикли не помічати подібних симптомів, пов’язуючи їх появу з іншими факторами, наприклад, стресом або недосипом.

Щодня в організм людини потрапляють поживні і токсичні речовини. Деякі з цих компонентів мають властивість накопичуватися і якщо у випадку з вітамінами – це безумовна користь для здоров’я, то шлаки і токсини, навпаки, йому шкодять, пише Сегодня.

  • Як на Закарпатті називають картоплю. Крумляні забобониФахівці перерахували всі можливі ознаки “забрудненості” організму:

    — дивні смакові пристрасті, коли хочеться постійно їсти щось шкідливе і для фігури, і для здоров’я в цілому;
    — поганий стан шкіри, особливо на обличчі;
    — дефіцит енергії і відчуття, що ви ось-ось заснете прямо на ходу;
    — спонтанні запори та інші проблеми з травленням;
    — стрімкий набір маси тіла, а також надто хороший апетит;
    — постійно поганий настрій, апатія і дратівливість
    .

Часті вірусні захворювання з’являються у тих, хто забув про підтримку імунної системи, а вона, як правило, перестає нормально функціонувати при засміченості травного тракту і зниженою працездатності печінки;

Якщо ви помітили у себе один або відразу декілька перерахованих вище симптомів, то слід звернутися за допомогою до терапевта або ж самостійно “розвантажити” організм за допомогою овочевих соків, рису, насіння льону, чистої води без газу та інших продуктів, що мають таку властивість, як очищення.

zakarpatpost.net