АНОНС. Коли закарпатці перестануть купувати те, що інші викидають

Коли у нашому краї припиниться ера секонд-хендів

 Секонд-хенди заполонили все Закарпаття. Вони з’являються прямо там, де б мали бути дорогі бутики. Із кожним роком їх все більше і більше, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Журналіст закарпатської газети «НЕДІЛЯ» спробував з’ясувати, чому область заполонили магазини вживаного одягу, чому їхня кількість постійно зростає, що саме шукають наші земляки в таких місцях.

Там, де раніше був магазин комп’ютерної техніки нині – одяг з Європи. Зайшовши за звичкою купити нову клавіатуру, несподівано очам відкрилася дивна картина. У приміщенні настільки людно, що яблуку ніде впасти. Стільки покупців у цих стінах ще ніколи не було. Що ж трапилось? Старі орендарі з’їхали, а нові знайшли справжній ключ до сердець закарпатців.

Якось під час розмови зі знайомою вона сказала, що якби мала змогу розпочати власну справу, то відкрила б магазин вживаного одягу. Чому? За її словами, зараз це – найвигідніше. Справді, купувати дорогі брендові речі по кишені далеко не всім. А гарним і стильним хочеться бути кожному. Але ж не обов’язково мати в гардеробі 20 пар штанів, 50 суконь та півшафи взуття. Утім на Закарпатті шопоманія. Усім хочеться мати всього найбільше. Але грошей на таку кількість нового одягу не вистачає. Тому так звані «беушки» і процвітають.

Так, там за безцінь можна дійсно знайти якісну одежу. Але вона не є останнім, як то кажуть «писком моди». Зазвичай у стоках опиняються нехай навіть з етикетками, але речі з минулого, позаминулого та позапозаминулого сезонів.

Але це не важливо…

Які категорії покупців люблять шопінги у стоках? Як розпочати секонд-хенд-бізнес? Скільки для цього потрібно стартового капіталу?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 11 травня.

zakarpatpost.net