Закарпатський кармолог розповіла що таке споріднені душі і кохання з першого погляду.

Що таке карма взагалі? Як вона впливає на життя і визначає долю? Як розуміти поняття  споріднених душ і кармічного шлюбу?

Про це та інше у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» розповіла людина, що вивчає кармологію,  педагог і журналіст Олеся МАРКОВИЧ.

Є таке поняття, як кармічні стосунки. Як  можна це пояснити?

Із точки зору кармології  пояснюється тим, що, як правило, люди не вперше приходять в один і той же рід. Кожен із нас спостерігав таке: бачиш людину вперше – а, здається, знаєш її все життя. Дуже імовірно, що ваші душі раніше зустрічалися, можливо, навіть були близькими друзями чи родичами. Або люди зустрічаються зараз, бо в минулому зав’язали «кармічний вузол» – мали якусь невирішену ситуацію. Тому в новому житті вони зустрічаються для того, щоб її розв’язати. Це добре простежується у критичних ситуаціях. Скажімо, народилася дитина у деспотичних батьків, які її постійно пресують, не прислухаються до її думки, нав’язують свою волю, свій вибір. Скоріш за все, ця душа колись (одне, два, три життя перед цим втіленням) сама поводилася так, була несправедливою стосовно своїх дітей. І от тепер вона прийшла не для покарання, а щоб зрозуміти, чому так робити не слід.

Що скажете про спорідненість душ? Буває таке, що людину вперше бачиш, а, здається, – знаєш її все життя.

Це означає, що колись ці люди вже зустрічалися і, скоріше за все, навіть були у близьких стосунках. Так само трапляється і кохання з першого погляду. Ці всі питання стосуються реінкарнації.

zakarpatpost.net