АНОНС. Про закарпатські дороги і дурнів. У влади завжди є відповідне місце для лизання і цілування

Минулий тиждень виявився спекотним для обласної влади не тільки через погодні умови, але і через соціальну напругу. У середу 2 травня жителі Іршавського району перекривали дорогу державного значення у Приборжавському і вимагали не тільки ремонту катастрофічно занедбаної ділянки Іршава-Довге, але і зустрічі з головою ОДА Геннадієм Москалем саме для обговорення цієї проблеми, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

А наступного дня представники «заблокованої» Холмківської ОТГ самі прийшли в обласну адміністрацію, щоб зустрітися з її очільником. Але оті представники неправильно вибрали день відвідин пана Геннадія. От якби вони прийшли у середу, то він був би на місці, бо їхати по бездоріжжю до Приборжавського навіть не збирався. А у четвер таки поїхав. Правда, не в Приборжавське, але яка врешті-решт різниця. На місці його не було, але, судячи з усього, щось таки він обіцяв тим людям напередодні, бо інакше чого б вони, ті 300 спартанців, скандували у головному приміщенні області: «Ганьба!» і «Брехло!»?

Але залишимо у спокої на певний час проблему ОТГ, а зупинимося, виправдовуючи назву матеріалу, на дорогах.

Хочу сказати, що брехня влади супроводжує процес ремонту доріг, точніше – процес відсутності ремонту, відколи я себе пам’ятаю. Тому якщо хтось звинувачує нинішню адміністрацію у невиконанні обіцянок і брехні, то треба мати на увазі, що це не зловмисна брехня поганого дядька – це традиція. А ми, висококультурні та інтелігентні закарпатці, завжди виступали і виступаємо за збереження традицій. Отже, якщо бути послідовним, то треба подякувати управлінню доріг за те, що воно дотримується традицій і вже понад сорок років обіцяє (а відповідно обіцяє і вся президентська вертикаль) відремонтувати наші дороги. Маю на увазі тільки маленький шматочок – 22 кілометри від Довгого до райцентру. Останній раз суцільний, а не ямковий ремонт на відрізку Луково-Піньковиця (трохи більше кілометра) тут робили тоді, коли я ходив ще у восьмирічну школу. А обіцяли! Ще й як обіцяли!!! Правда, тоді обіцяли комуністи – най їм Бог простить.

Якими обіцянками годує людей влада і чому громада не вірить чиновникам?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 11 травня.

zakarpatpost.net