Гірші за жінок? Двоє закарпатців побилися через плітки

Закарпатці – народ запальний, особливо після розпивання спиртного, тож нерідко наші земляки між собою не тільки сваряться, але й з’ясовують сосунки за допомогою сили. Звичайно, нічого доброго в цьому немає. Це не сприяє вирішенню конфліктів, більше того, закінчується додатковими нервами, витратами та судовою тяганиною, але в пориві запалу над цим мало хто думає.

Отже, закарпатська газета «НЕДІЛЯ» зібрала найрезонансніші випадки, що трапилися протягом останнього часу у області.

Гірші за жінок? Двоє закарпатців побилися через плітки

Зараз майже немає різниці між статями у поведінці. Жінки можуть відлупцювати своїх благовірних, наче справжні боксери, якщо їм щось не подобається, а чоловіки – не на жарт посваритися через плітки.

Саме такий випадок трапився нещодавно на Іршавщині.

Пізно увечері Максим відпочивав у кафе. Раптом до нього підійшов давній знайомий, із яким у них давно були неприязні стосунки. Хлопець одразу зрозумів, що не миритись, а битись іде Іван. І справді, він почав звинувачувати Максима в тому, що той розносить про нього плітки, це хвилювало його чи не найбільше. Відтак між парубками почалася словесна перепалка. Іван, не довго розмірковуючи, почав бити знайомого в обличчя. Максим викликав поліцію.

Оскільки травми були незначними, серйозного розладу здоров’я він не зазнав. А от Іванові довелося постати перед судом. Примиритись під час засідання зі своїм опонентом він не забажав, вину свою визнав, але не розкаявся. Та, враховуючи, що в нього на утриманні перебувають двоє неповнолітніх дітей, вирок для закарпатця був не суровим – 680 гривень штрафу.

Після всього, що трапилось, обоє іршавчан, можливо, почнуть більше контролювати емоції та менше прислухатися до пліток. І хочеться вірити, що в майбутньому подібних ексцесів між ними більше не буде.

zakarpatpost.net