Чому закарпаткам не подобаються жадібні чоловіки

Зараз, у епоху Інтернету, здається, закарпатці навіть знайомляться, не виходячи з дому, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Справді, багато хто  заводить віртуальні романи і шукає партнера через соціальні мережі. Але не всі. Дехто вважає, що  найміцніші стосунки можна зав’язати лише старим перевіреним способом – через газету. І до таких послуг вдаються тисячі закарпатців. За 18 років існування «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» поєднав долі вже десятків тисяч наших земляків.

Отже, спробуємо проаналізувати як же знайомляться мешканці нашого краю.

Цікаво, що чоловіки звертаються до «Клубу знайомств» газети «Закарпатські оголошення» набагато частіше, ніж жінки. Вік бажаючих знайти друга чи подругу, чоловіка чи  дружину надзвичайно різноманітний. Є між оголошеннями і від 18-річних дівчат, і від 24-річних хлопів, і від 60-річних жінок та 70-річних чоловіків. Як кажуть, вік закоханим не підвладний. У загальному найчастіше шукають пару чоловіки двох категорій: 40-річні (від 36 років) та 70-річні (від 65 років). Серед жінок тенденція трохи інша. Там найактивніше  починають шукати партнерів 30-річні та 60-річні.

Жінок найбільше цікавлять представники сильної статі, які не вживають алкоголь, не мають судимостей, є фінансово незалежними та порядними. Нерідко серед оголошень є й такі, у яких наші землячки бажають знайти лише військових женихів, або несерйозних просять взагалі їх не турбувати.

Не подовбаються закарпаткам і жадібні наречені. Серед головних якостей ідеального чоловіка: вірність, щирість, щедрість, уміння кохати та цінувати партнера.

Цікаво, що вага, наявність дітей та житла у майбутнього супутника життя для наших жінок майже не мають ніякого значення.

Що ж стосується власних переваг, то закарпатки найчастіше вказують приємну зовнішність, наявність помешкання, освіченість, доброту та хазяйновитість.

zakarpatpost.net