На Закарпатті у річках піднявся рівень води. Стало відомо, коли розпогодиться

Після інтенсивних дощів рівень закарпатських річок піднявся. Уж зараз став зовсім повноводним.

А за прогнозами синоптиків опади очікуються ще й на сьогодні-завтра. Крім того, у багатьох куточках області можливі грози.

Припиниться негода, за інформацією метеорологів, лише на вихідні. Зокрема, в суботу-неділю стане на 2-3 градуси тепліше і не дощитиме.

Зокрема, завтра на Закарпатті буде досить прохолодно, дощі, грози.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +12, удень – +18 градусів.  З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранішній сильний дощ після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора його замінить дощ із грозою.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +12, удень – +19 градусів. Протягом усього дня  буде триматися хмарна погода. Вранішній сильний дощ поступово перейде у дощ із грозою, який ввечері зміниться дощем.

У Волівці – +9 уночі і  +15  градусів удень. Хмарна погода протримається у Воловці увесь день. Вранці очікується сильний дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора.

У Сваляві – +10 уночі і  +17 градусів удень. Протягом усього дня у Сваляві буде триматися хмарна погода. У першій половині дня очікується сильний дощ, який після обіду почне стихати, а ввечері йому на зміну прийде дощ із грозою.

У Тячеві нічна температура становитиме +12, денна – +18 градусів. З ранку до самого вечора у Тячеві небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає.

У Перечині – нічна температура становитиме +12, денна – +18. Хмарна погода протримається у Перечині увесь день. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується сильний дощ, у другій половині дня – дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ.

У Великому Березному – вночі +10, удень – +16 градусів. У Великому Березному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується сильний дощ, у другій половині дня – дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ.

У Берегові та Виноградові – вночі – +13, удень – +22. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора.

У Міжгір’ї – уночі  +9, вдень – +15 градусів. Хмарна погода протримається у Міжгір’ї увесь день. Після обіду сильному дощу, який почнеться вранці, прийде на зміну дощ із грозою і продовжуватиметься до завершення дня.

У Рахові буде уночі +7, вдень температура підніметься до +11 градусів. У Рахові сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати.

zakarpatpost.net