Гороскоп на тиждень. 21 – 27 травня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень зірки назвали періодом натхнення і творчості. Турбот у нас буде багато, але ті, хто не боїться труднощів і перешкод, можуть розраховувати на позитивний результат. Понеділок сприятливий для вирішення житлових і фінансових питань, а вівторок вдалий для ділових поїздок і далеких відряджень. Фортуна буде прихильна і до закоханих – четвер і п’ятниця переповнені романтичними зустрічами, побаченнями і знайомствами.

Але від сімейних труднощів теж ніхто не застрахований – вихідні бажано присвятити налагодженню взаємин з літніми родичами. А весняні дачні проблеми краще вирішувати між справами – грядки і клумби нікуди не втечуть.

ОВЕН

У понеділок у Овнів будуть великі шанси на отримання грошових бонусів, але вчіться грамотно розпоряджатися фінансами, і не вкладайте гроші абикуди. У середу у вас з’явиться можливість обзавестися корисними зв’язками – нові ділові партнери готові до співпраці, потрібно лише правильно себе подати. Рішення сімейних проблем зірки радять перенести на п’ятницю. А вихідні в вашому розпорядженні – природа розквітає, погода шепоче, шанувальники активізуються, та й купальний сезон вже майже відкритий.

ТІЛЕЦЬ

Вчіться економити – фінансова ситуація в цей період буде стабільною, проте можуть виникнути незаплановані витрати. На початку тижня до вас за допомогою можуть звернутися приятелі, але Тельцям слід пам’ятати: дружба дружбою, а грошики завжди нарізно. Вівторок бажано присвятити вирішенню побутових проблем, а ось в середу вас чекають на переговори і угоди. Відрядження, призначені на четвер, будуть вдалими, а ось в п’ятницю від поїздок бажано утриматися. Особисте життя в порядку, але у вихідні Тельцям доведеться похвилюватися – очікуються гості здалеку.

БЛИЗНЮКИ

Енергії та оптимізму у вас хоч відбавляй, і тиждень пройде непогано. Але тримайтеся подалі від так званих енергетичних вампірів, в цьому списку не тільки конкуренти, але і колеги, і навіть друзі. У понеділок Близнюки можуть уславитися грошовими везунчиками, але не займайтеся благодійністю, роздаючи кошти направо і наліво. Друга половина тижня хороша для відвідування культурних заходів – виходьте в світ, не бійтеся пліток. Але на корпоративних і дружніх посиденьках, влаштованих на свіжому повітрі, слід утриматися від спиртного.

РАК

Самодисципліна це добре, але зірки радять відволіктися від турбот і як слід розважитися. Ділові переговори, призначені на понеділок, будуть результативними, проте не поспішайте підписувати фінансові документи. У середу Раки зможуть завоювати авторитет серед колег. Вихідні бажано присвятити спілкуванню з близькими людьми – на вас покладено обов’язок з організації спільного шопінгу і сімейної подорожі. Але далеко від дачі не виїжджайте, адже від городніх радощів і садових забав вам все одно не втекти.

ЛЕВ

Левам доведеться напружитися і довести свою незамінність. У понеділок вас викличуть на килим до керівництва – нічого не бійтеся, і тримайтеся впевнено (в вашому професіоналізмі ніхто не сумнівається). У вівторок ви можете підписувати контракти і укладати угоди – партнери не підведуть. У середу обороти бажано зменшити – пам’ятайте про те, що ініціатива карається, і не присвячуйте в свої плани малознайомих людей. На любовному фронті зміни очікуються в п’ятницю,  Леви познайомляться з цікавими людьми. Вихідні пройдуть на творчій хвилі, а домочадці з радістю до вас приєднаються.

ДІВА

На початку тижня Діви можуть чекати покращення у фінансовій сфері. В середу зірки рекомендують більше часу приділяти сім’ї і вирішенню побутових питань. Вихідні підходять і для далеких подорожей, і для роботи в саду, і для дружніх посиденьок – вибирайте, але не забувайте поцікавитися думкою домочадців. На вас чекає маса любовних і романтичних пригод, але і сімейні представники знаку нудьгувати не будуть – головне, не фліртувати з незнайомцями і частіше балувати обранця подарунками.

ТЕРЕЗИ

Весь тиждень Терези будуть зайняті в сфері творчості, але найпродуктивнішим днем ​​ тижня стане субота – йдеться про вигідні угоди, і перспективні контракти. Рекламуйте свої таланти, не соромтеся звертатися за допомогою до впливових друзів. У четвер можете розраховувати на заступництво ділових партнерів, а у деяких представників знаку з’явиться шанс зайнятися улюбленою справою. Але службові турботи не повинні відволікати від проблем в сфері особистих взаємин. У вихідні Терезів чекають знайомства з новими шанувальниками.

СКОРПІОН

Цілеспрямовані та вольові Скорпіони будуть винагороджені – в ці дні ви станете улюбленцями долі. Понеділок вдалий для фінансових операцій, але з вибором партнерів бажано не поспішати. У четвер Скорпіони обзаведуться корисними зв’язками, не виключено, що ваші нові знайомі виявляться відомими і впливовими особистостями. Фінансова сфера буде стабільною, у вихідні Скорпіони зможуть дозволити собі маленький відпочинок – витратьте «зайві» капітали на туристичну поїздку.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не приймати участі в сумнівних фінансових махінаціях, обмежте спілкування з авантюрними знайомими. У понеділок Стрільці налагодять стосунки з деякими колегами, головне, не переходити межу, уникати фамільярності – корпоративні посиденьки бажано проводити в неробочий час. Друга половина тижня буде багата на амурні пригоди. Тут Стрільцям порадники не потрібні, але не втрачайте пильності, щоб не заблукати в любовному лабіринті.

КОЗЕРІГ

У вашому житті відбудуться сприятливі зміни. Але прагнення до розкоші і комфорту зірки радять зменшити – фінансова ситуація стабільна, проте краще не ризикувати. В першу половину тижня Козероги наблизяться до вирішення давньої проблеми, пов’язаної з професійною діяльністю – можливо, ви отримаєте підтримку з боку своїх конкурентів. Дружити з колишніми суперниками небажано – постарайтеся обмежити спілкування, контактуйте виключно по роботі. Вихідні пройдуть нуднувато, зате Козероги зуміють розібратися з побутовими справами.

ВОДОЛІЙ

Приймайте участь у колективній діяльності і вас неодмінно помітять. Вискочками Водоліїв не назвуть, навпаки – ваша активність і енергійність припадуть до душі і керівництву, і діловим партнерам. Фінансові позиції в цей тиждень зміцняться і у вівторок Водолії отримають підтримку з боку державних структур. Деякі представники знаку можуть розраховувати на спонсорську допомогу – ваші ідеї в рекламі не мають потреби, впливові знайомі будуть тільки раді співпраці. В суботу або в неділю вдасться зустрітися зі старими друзями, але не поспішайте ділитися своїми секретами – сімейні таємниці повинні залишитися при вас.

РИБИ

Робіть так, як вважаєте за потрібне, і тиждень пройде насичено і цікаво. Багатьом Рибам захочеться нових вражень, але поспішати зірки не радять – потерпіть до вихідних, а поки займіться налагодженням відносин з партнерами по бізнесу. Риби, зайняті підприємництвом, зуміють укласти кілька вигідних контрактів, перша половина тижня порадує покращеннями в фінансовій сфері. Запити у Риб зростуть, але грандіозний шопінг краще запланувати на неділю. Любовні пригоди тісно пов’язані з дачними забавами, але простежте, щоб шанувальники не влаштували дуель прямо на грядках.

zakarpatpost.net