Кафе, де живуть 25 хаскі: найкраще місце на землі для любителів собак

Хаскі вже давно завоювали загальну любов. Ці собаки по своїй натурі дуже добрі і ні за яких обставин не вкусять людину. Завести такого друга вдома – великий труд і відповідальність, а ось провести годину в компанії з декількома хаскі – чудова розвага.

Така можливість є у відвідувачів True Love Cafe у Бангкоку. Сюди приходять не тільки перекусити, але і відволіктися, граючись з десятком милих псів, пише vsviti.com.

Кафе з хаскі було відкрите в 2013 році. Його господар – Chotiros Ratanabirabongse, хазяїн хаскі з великим стажем. Одного разу він вирішив перетворити свою ферму у вільний простір, де відвідувачі зможуть дізнатися більше про хаскі, познайомитися ближче з цуценятами і, можливо, задуматися про придбання такого чотирилапого. Щойно кафе відкрилося, тут не стало відбою від туристів, сьогодні це одна з головних визначних пам’яток Бангкока.

Всього на території кафе живе 25 собак. Відвідування коштує близько 10 дол. США за годину, в оплату входить також шматочок торта і напій на вибір. Собак п’ять разів на день випускають на прогулянку, три рази з яких вони проводять час із відвідувачами. Щоб потрапити до собак, потрібно обов’язково вимити руки, надіти бахіли і подивитися навчальне відео, що можна робити, а що – суворо заборонено, а також чим можна пригостити тварин.

Власник кафе розповідає, що хаскі – наймиліші пси, але погано піддаються дресируванню. Крім того, вони інстинктивно намагаються схопити всіх, хто бігає або занадто активно рухається, тому відвідувачам рекомендується вести себе спокійно.

Таїланд – не краще місце для життя сибірських хаскі, аж надто спекотний там клімат. Однак в кафе для собак створені максимально комфортні умови: місце, де живуть і гуляють тварини, добре затінене, регулярно провітрюється. Крім 25 хаскі, в кафе живуть дві австралійські вівчарки, одна акіта-іну (японський порода з острова Хонсю) і одна китайська крихітка ши-тцу.

Відвідування цього кафе завжди краще планувати заздалегідь і бронювати місця, оскільки відвідувачів завжди дуже багато. До того ж, у закладі діє суворе правило: до собак одночасно можуть зайти лише кілька відвідувачів.

zakarpatpost.net