Якою буде сьогодні, 25 травня, погода на Закарпатті. Яку погоду навіщують комари

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але місцями очікуються грози.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +16, удень – +27 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою. .

У Хусті та Іршаві – вночі буде +16, удень – +27 градусів. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою

У Волівці – +11 уночі і  +19  градусів удень. У Воловці хмарна погода буде триматися до самого вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ.

У Сваляві – +12 уночі і  +23 градуси удень. У Воловці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увечері йтиме дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме +16, денна – +26 градусів. У Тячеві протягом усього дня погода буде похмурою. Ввечері очікується дощ із грозою.

У Перечині – нічна температура становитиме +16, денна – +27. УЗ ранку до самого вечора у Перечині небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти дощ із грозою.

У Великому Березному – вночі +12, удень – +24 градуси. Хмарна погода протримається у Великому Березному увесь день. Удень і ввечері буде йти дощ із грозою.

У Берегові та Виноградові – вночі – +16, удень – +28. Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +12, вдень – +24 градуси. У Міжгір’ї протягом усього дня погода буде похмурою. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ.

У Рахові буде уночі +10, вдень температура підніметься до +19 градусів. У Рахові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

26 травня відзначається день пам’яті мучениці Лукерії. У народі її називали Комарницею. Хоча асоціації з цими комахами у нас не зовсім приємні, але саме їх чимала кількість передбачає ягідний достаток влітку. У давнину говорили: “Багато комарів – готуй по ягоди коробів, багато мошок – готуй по гриби козуб”. Якщо у цей день ластівки літають низько, незабаром можна чекати дощу.

zakarpatpost.net