АНОНС. Закарпатський астролог розповіла про те, як розрахувати сумісність партнерів, як ім’я впливає на долю та в які дні краще оздоровлюватися

Надія Блонська: «Чоловіків завжди цікавлять гроші. Питають, де можна заробити»

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Як зірки впливають на наше життя? Чи правдивими є щоденні астрологічні прогнози? Чи допомагає астрологія знайти себе? Чи можна, знаючи розклад руху планет, змінити майбутнє? Сьогодні ці питання хвилюють багатьох. Тож поговорити детальніше про стародавню індійську науку, техніки передбачень, нумерологію ми запросили людину, яка добре знається на таємницях Всесвіту, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Тож сьогоднішнім гостем прес-центру закарпатської газети «НЕДІЛЯ» є ведичний астролог із Ужгорода Надія БЛОНСЬКА. Під час наших «Недільних бесід»  вона розповіла про те, як зорі та планети впливають на наш характер, уподобання, долю та здоров’я. Вона вже була в нашому прес-центрі. Після інтерв’ю з нею до нас надійшло багато листів із проханням детальніше розповісти про маловідому закарпатцям науку.

– Пані Надіє, розкажіть про ведичну астрологію в загальному. 

– Сама по собі астрологія існує вже протягом тисячоліть. Завжди люди по-різному до неї ставились: хтось вірив, а хтось – ні, хтось зневажав, а хтось – шукав порятунку. Особисто я займаюсь вивченням цієї  науки,  яка зветься Джйотіш, що в перекладі з санскриту означає «божественне сяйво». Джйотіш  ще називають індійською (або ведичною) астрологією, але правильно її називати Джйотіш.

Це стародавня наука, частина ВЕД (від слова «відати» – знати, яка займається вивченням небесних світил і того, як вони впливають на наше життя, поведінку, наші дії та ін. Ця цікава наука була записана ведичними мудрецями більше 5 тисяч років тому і з тих  пір  тисячоліттями передавалась від Вчителя до учня по Парампорі. Раніше ці знання були доступними лише представникам вищої касти брахманів у Індії, а тепер вони стають відкритими багатьом людям, аби допомогти людству усвідомити і прийняти Божий задум, зрозуміти закони Всесвіту і своє місце в ньому. Мудреці записували свої спостереження, передбачення. А згодом нащадки почали знаходити і вивчати ці рукописи, перекладати їх.  Зараз  Джйотіш відома в усьому світі, в тому числі і у нас.

Джйотіш вивчає, як небесні світила впливають на життя і долю людини, допомагає в досягненні 4 головних цілей людського життя, серед яких: дхарма (релігійні заслуги), артха (отримання матеріальних цінностей), кама (життєві, земні задоволення) і мокша  (звільнення від усього). Закони Джйотиш управляють не тільки життям окремо взятої людини,але й усіма подіями, які стаються в світі.

Всі ми приходимо в життя із якоюсь уже  напрацьованою програмою/кармою. Наші вчинки з попередніх життів записуються у небесній канцелярії, ми народжуємося, аби щось відпрацювати або чимось поділитися, наприклад, знаннями, аби щось виконати, доробити, виправити. Тобто коли людина приходить у життя, то отримує, так званий,  космічний паспорт, де відображено певне положення планет. Що це таке?  Це натальна карта, або, іншими словами, гороскоп людини, який може прочитати досвідчений астролог і з різних сторін побачити і допомогти людині зрозуміти її психотип, її поведінку,  риси характеру, вчинки, її сильні і слабкі сторони, минулі життя, теперішнє, майбутнє, а також допомогти обрати правильний шлях для розвитку і діяльності.

Із якими питаннями найчастіше до астрологів звертаються закарпатці? У які дні не можна одружуватися? У які найкраще оздоровлюватися?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 25 травня.

zakarpatpost.net