Гороскоп на тиждень. 28 травня – 3 червня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

29 травня – повний місяць. Постарайтеся в цей день бути максимально обережними. Це стосується всього: висловлювань, дій, спілкування, навіть думок! Перш ніж щось зробити, десять раз все обміркуйте і зважте. Якщо не будете дотримуватися цього правила, можливі неприємності. 30 травня – 3 червня – спадаючий Місяць. Будьте готові до того, що події в цей період можуть бути непередбачуваними. Немає сенсу будувати далекосяжні плани. Навіть на завтрашній день поки краще не загадувати чогось без потреби. Зірки не радять зараз давати обіцянки, особливо якщо у вас виникли сумніви щодо їхнього виконання.

ОВЕН

Для деяких Овнів настав час розірвати стосунки, які вас давно не влаштовують. Зараз підходящий момент для цього. Намагайтеся більше часу проводити на вулиці – це корисно для здоров’я. З таблетками будьте акуратнішими: не приймайте їх без вказівок лікаря. Особливих надходжень, як і особливих витрат не передбачається. На любовному фронті без змін.

ТІЛЕЦЬ

Ви можете опинитися в центрі пліток і пересудів. Не давайте приводів! Службовий роман, який виник у представників знаку, має шанси перерости в щось більше. А ось на відпочинок в цей період розраховувати не варто. Краще сплануйте літню відпустку: саме час для цього! Заощадження на поїдку у вас є, а ще й очікуються додаткові неочікувані надходження. Із ким поїхати – також знайдеться.

БЛИЗНЮКИ

На першому місці для вас виявиться робота. Це непогано: вам вдасться піднятися кар’єрними сходами. Але і про сім’ю не забувайте, інакше чоловік може затаїти на вас образу. Слідкуйте за словами, особливо в діалогах з колегами. Менше розповідайте їм про особисте життя. У понеділок-середу можливі фінансові поступлення на ваш рахунок. Із партнерами стосунки будуть мирними і спокійними, без особливих пристрастей, але й без сварок.

РАК

Вам буде складно контролювати себе у висловлюваннях. Через це можуть виникнути неприємності з близькими. Ближче до кінця тижня влаштуйте зустріч з друзями: вам необхідно відпочити. Якщо ваша дитина Лев, Стрілець або Козеріг, будьте готові до «свята неслухняності». Вихідні проведіть на природі, заодно зможете поспілкуватися з близькими. А от із тривалою відпусткою краще зачекати, невдовзі для неї будуть більш сприятливі дні, та й гроші також з’являться.

ЛЕВ

Постарайтеся знайти золоту середину в фінансових питаннях. Витрачайте гроші помірно, але і не відмовляйте собі абсолютно в усьому. Якщо вам будуть надходити цікаві пропозиції по роботі, не поспішайте погоджуватися. Важливо все продумати. Із партнерами будьте обережними, не всі такі чесні, як ви думаєте. Вихідні присвятіть себе родині.

ДІВА

У вас не буде сил вирішувати навіть найпростіші завдання. Щоб вони з’явилися, позбудьтеся хоча б від побутових обов’язків. На роботі намагайтеся бути тихіше води, нижче трави. Тільки так вам вдасться уникнути гніву начальства. А ось з родичами спілкуйтеся побільше! Несподіваних грошових сюрпризів не буде, але й якихось серйозних витрат – також. Четвер – вдалий для ділових поїздок. Вихідні проведіть із друзями та родиною. Якщо маєте дітей, дозвольте їм поспілкуватися з тваринами.

ТЕРЕЗИ

На цьому тижні вам захочеться змінити себе в кращий бік. Спробуйте поекспериментувати із зовнішністю або набути нових навичок. Якщо є шанс – їдьте на курси, тренінги, семінари. Знання ніколи зайвими не бувають.  Якщо зараз вас будуть запрошувати в незнайомі компанії, то погоджуйтеся. Там ви точно зустрінете цікаву для вас людину. Можливо, це навіть ваша доля. Найбільш сприятливими будуть поїздки у п’ятницю та суботу.

СКОРПІОН

В особистому житті вас чекають зміни. У кого немає пари, велика ймовірність знайти її. А ось одружені Скорпіони можуть виявитися близькими до розставання. Щоб не нагнітати обстановку, перенесіть вирішення важливих питань на потім. Не дозволяйте ревнощам брати гору над розумом. Усе не так погано, як ви собі надумали. У понеділок та середу модна украсти вигідні угоди і одержати хороший прибуток.  У вихідні намагайтеся відпочивати і набиратися сил.

СТРІЛЕЦЬ

У найближчі дні вам доведеться пережити кілька неприємних моментів. Будьте готові до них, щоб не розгубитися. На роботі вас чекають нові цікаві проекти і пропозиції. Перш ніж за них братися, підготуйте ґрунт. В першу чергу знайдіть собі добрих помічників. Із близькими можливі непорозуміння і сварки. Краще промовчіть, не говоріть зайвого. Грошові надходження можливі у середу, п’ятницю та неділю. Вихідні найкраще провести вдома, розслабившись і забувши про роботу.

КОЗЕРІГ

Вам не захочеться ні з ким спілкуватися в другій половині тижня. Побудьте на самоті. Подбайте про своє здоров’я, причому для цієї мети не полінуйтеся і знайдіть хороших фахівців. Менше їжте жирної їжі. Останнім часом ви переїдаєте і геть забули про фігуру. У суботу можливі неочікувані гості. Якщо ви їм навіть не будете раді, стримайте емоції. А в неділю найкраще добре виспатись і нікуди не ходити.

ВОДОЛІЙ

Ваше життя здавалося вам нудним та одноманітним? Готуйтеся, вас чекають зміни! Але приємними вони будуть тільки в тому випадку, якщо ви гарненько потрудитеся. Зірки радять вам розібратися в минулому і позбутися від усього, що тягне вас на дно. Жити стане простіше! Менше звертайте увагу на думки та поради інших. Ви собі найкращий порадник у всіх сферах. Невдовзі на вас чекає багато приємних сюрпризів, які готує доля. Будьте готовими їх прийняти. Успіх уже близько!

РИБИ

Не дивуйтеся, якщо на цьому тижні лінь остаточно візьме над вами гору. Ви не захочете виконувати навіть ті обов’язки, які раніше вам подобалися. Але до кінця тижня вам доведеться взяти себе в руки! Кохана людина навряд чи порадує: можливі сварки і розбіжності. Додаткових грошей поки що чекати не варто. Проте про відпустку думайте і плануйте, невдовзі все наладиться.

zakarpatpost.net