Гороскоп на 28 травня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Забудьте про роботу хоча б на один день: сьогодні зірки гороскопу більше схиляють до фантазій, ніж до конкретних справ.

Плани, побудовані в цей день, якими б вони не були грандіозними, чи будуть відрізнятися надійністю. Тому щоб уникнути фінансових втрат, краще навіть не намагайтеся втілювати їх в життя. Взагалі сьогодні будьте особливо обережні з грошима, будь то покупки, фінансові проекти або вкладення. Є ризик прийняти бажане за дійсне і в результаті зробити велику помилку.

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу закликають Овнів задуматися над тим, як підвищити свою планку. Навіть якщо їх більш-менш влаштовує те місце під сонцем, яке вони займають, це не привід, щоб зупинятися. Треба йти вперед! Нині – відмінний день для того, щоб задуматися над тим, які конкретні кроки Овни можуть зробити, щоб піднятися хоча б на сходинку вгору. Поговорити з начальством? Реалізувати свій давній проект? Не чекайте, поки замість вас це зробить хтось інший.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні в будь-яких справах Тельця буде важко відрізнити важливе від неважливого. Він може надавати важливе значення другорядним питанням і разом з тим геть забувати про свої основні обов’язки. Більшу частину дня Телець присвятить тим справам, які просто першими попалися йому на очі або ж чимось його зацікавили. Втім, якщо у Тельця немає термінової роботи, день обіцяє пройти продуктивно: адже те, за що він візьметься, зробить ретельно, «від а до я».

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Близнюкам в будь-яких справах не слідувати за кимось, а йти своїм власним курсом. Безумовно, це нелегко, проте день схиляє Близнюків до самостійності, пошуку своєї дороги в житті і свого неповторного «Я». Це зовсім не означає, що Близнюки повинні протиставляти себе оточуючим, але якщо вони хочуть домогтися багато чого, то повинні шукати свій власний шлях і не бути, як усі.

РАК

Рак буде пурхати, як метелик і жалити як бджола! Перше відноситься до його безпосередніх справ і обов’язків, а друге – до конкурентів, яким нині краще не ставати у нього на шляху. Недоброзичливцям Рака можна тільки поспівчувати: будь-які спроби поставити йому палки в колеса здатні обернутися тим, що Рак перетворить палицю в дубину відплати, спритно використавши її проти своїх ворогів.

ЛЕВ

Сьогодні за що б Лев не брався, зірки гороскопу не радять йому поспішати – є ризик прийняти необдумане рішення. День буде схиляти його до поспішних кроків! У якийсь момент Леву може здатися, що зволікати не варто. Але зачекайте, щоб не наробити помилок (а такі помилки можуть коштувати дорого), Леву слід тримати себе в руках. Нині йому краще взагалі більше відпочивати і насолоджуватися приємною музикою.

ДІВА

Сьогодні для Дів настає новий етап! Не варто цього боятися, навпаки, день подарує їм нові можливості і перспективи. Обставини в цілому складаються вдало для Дів, і хоча найближчим часом можливі неминучі хвилювання і труднощі перехідного періоду, зірки гороскопу запевняють: все буде добре. Діви зуміють не тільки зберегти свої позиції, але і в якихось справах просунуться далеко вперед.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези мають всі шанси заглянути за горизонт: ситуація зіштовхне їх із чимось, що має відношення до майбутнього. Можливо, це будуть наукові ідеї і розробки, високі технології або фантастичний фільм. А може, Терези зіткнуться з людиною, чиє нестандартне мислення не знає кордонів. Зірки гороскопу радять Терезам відкрити свій розум для сміливих ідей. Майбутнє вже майже настало! А той, хто не вірить в це, приречений вічно плестися позаду.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону найкраще вдасться будувати повітряні замки – вони будуть відрізнятися ґрунтовністю і навіть, можливо, коли-небудь будуть побудовані на землі. День наділяє Скорпіона  потужної фантазією, завдяки чому креативні ідеї, проекти і плани здатні сипатися з нього один за іншим. Безумовно, з часом якісь з цих ідей відсіються, однак варто прислухатися навіть до найбільш фантастичних і неймовірних із них.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні хороший день для того, щоб будувати стратегічні плани на майбутнє. Мозок Стрільця буде працювати чітко, а мислення – відрізнятися глобалізмом, так що непродуктивно було б використовувати цей день на повсякденні домашні справи. Тим більше, зірки гороскопу мало схиляють Стрільця до рутини, зате в питаннях вибудовування хитромудрих схем йому просто не буде рівних. Присвятивши день плануванню, Стрілець не пошкодує: ідеї здатні вивести його на нову висоту!

КОЗЕРІГ

Чудовий день для всіх Козерогів, що мають відношення до бізнесу або просто не мають наміру упускати свою вигоду! Зірки гороскопу надають Козерогам шанс отримати прибуток навіть там, де вони не очікували. Втім, це не має нічого спільного зі знайденими на дорозі грошима. Козероги можуть розраховувати на щедрі подарунки долі лише в тому випадку, якщо для цього вони вклали чимало часу і сил в якийсь проект. Нехай навіть було це давно, і Козероги вже перестали сподіватися на результат.

ВОДОЛІЙ

Нині в руках Водолія все буде горіти (в хорошому сенсі цього слова), а дим навколо нього – стояти коромислом! Водолій  налаштований по-бойовому, він готовий направити свої зусилля на будь-який фронт робіт! Однак зірки гороскопу радять зосередитися на чомусь одному.

РИБИ

Рибам варто трохи відволіктися від роботи. У фінансових справах будьте обережними. Проте відпочинок із друзями може виявитися дуже корисним, особливо після роботи. Вони підкажуть цікаві ідеї для перспективи.

zakarpatpost.net