Site icon zakarpatpost.net

Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 31 травня

День на Закарпатті був багатим на події.

Триває підготовка до нової події, яку проводить закарпатська газета «НЕДІЛЯ» у рамках свого 15-річчя.

У «Совиному гнізді» кипить робота. Там готується до відкриття персональна виставка заслуженого діяча мистецтв України, театрального художника Емми ЗАЙЦЕВОЇ.

Наразі встановлюються роботи мисткині, її ескізи, малюнки, костюми.

Сьогодні протягом декількох годин в центрі Ужгорода тривало шоу.

Чоловік пішов купатися разом з велосипедом. Подія відбувалася неподалік драмтеатру.

Утім, його поведінка лякала іншим – незнайомець кидав каміння. Здавалося, що він от-от перекидає все, що є на дні річки і «поглушить» всю рибу.

Свідків події було багато. Спостерігали за чоловіком і дорослі, і діти.

Зараз багато хто замислюється над власним призначенням у житті, займається пошуками себе. Іноді самотужки впоратись важко. Комусь на допомогу приходять книги, комусь відеоурооки, а хтось – звертається до людей, які вміють спрямовувати думки в потрібне русло.

Тож сьогоднішнім гостем прес-центру газети «НЕДІЛЯ» є лайф-коуч, або тренер із саморозвитку Ірина СТЕЦИК.

27 липня жителі Землі зможуть спостерігати за місячним затемненням, під час якого супутник набуде темно-червоного відтінку.

Тривалість і час початку космічного видовища будуть залежати від часу сходу та заходу Місяця в різних точках земної кулі.

На території України спостерігати це явище можна буде кілька годин, побачити його можна буде з 20:30 до 22:30. Після цього Місяць пройде через тінь Землі й повна фаза завершиться.

Яка основна причина, що штовхає закарпатців проходити перевірку на чесність у колі родини?Про це у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» розповів поліграфолог Валерій Гарагаль.

– Із особистих питань 90 відсотків тих тестувань, які я проводив, саме стосуються подружньої зради, – наголосив пан Валерій. – Як правило, хтось когось приводить через недовіру.

Основне питання: з ким зраджував, зраджувала, часто партнери називають конкретну людину і просять перевірити, чи невірність має до неї стосунок чи ні. Або ще закарпатців цікавить певний період часу, коли чоловік чи дружина перебували у поїздках, відрядженнях і вони хочуть дізнатися, чи була зрада.

Хоча, думаю, точки дотику двоє людей можуть знайти і без поліграфа. Тим більше, що приблизно в 70% випадків людина, яку намагаються звинуватити, виправдовується.

В Ужгороді масово цвітуть  маленькі троянди, які називаються Валаамськими або Галлика Спленденс.

Червоних королев квітів надзвичайно багато зараз квітне у Боздоському парку.

Назву рослина отримала від монастиря з острова Валаам.

Фактично вона є гібридом шипшини та чайної троянди, про що свідчать маленькі бутони.

zakarpatpost.net

Exit mobile version