АНОНС. Чи стильно одягаються закарпатські політики, як часто до стилістів ходять чоловіки і що змінюють в іміджі жінки 

Яна МУРЗАЄВА про фатальні помилки у підборі одягу і те, як стиль може змінити життя людини

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Бути стильним і гарним хочеться кожному. Але далеко не кожен уміє правильно одягатися. Аби мати бездоганний вигляд, деколи достатньо правильно поєднати ті речі, які вже є в гардеробі, а здійснювати дорогі додаткові покупки зовсім не обов’язково. Тож що в моді у цьому сезоні, як правильно проводити шопінг, які речі краще викинути з шафи назавжди – знає стиліст Яна МУРЗАЄВА, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Сьогодні під час наших «Недільних бесід» у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» вона поділилася секретами чоловічої та жіночої моди та розповіла про основні помилки, які допускають закарпатці у формуванні власного образу.

– Яно, ви допомагаєте закарпатцям і не тільки  стати привабливішими. Розкажіть, будь ласка, що модно в цьому сезоні? Від чого краще відмовитися і який колір у тренді?

– Зараз у моді яскраві, пастельні кольори, а також ніжні, які приносять задоволення, допомагають відчувати себе більш впевненими в собі, привабливими, звабливими.

У моді тепер також клітинка. Але не звичайна, а з цікавим кольоровим поєднанням, наприклад, зеленого з фіолетовим, блакитного з рожевим. Мова йде не про чорно-білу чи бежеву клітинку, до яких ми звикли. Крім того, у тренді целофанові  речі типу дощовика. Такий одяг можна використовувати замість піджака чи плаща. Такі елементи додають цікавого незвичного зовнішнього вигляду людині. Можна, наприклад, на роботу в офіс одягнути білу сорочку, штани і замість звичного піджака – такий прозорий. Образ дівчини чи жінки одразу перевернеться з ніг на голову. Також у моді в цьому сезоні речі з бахромою – починаючи від піджаків та суконь і закінчуючи сумками, ременями, взуттям. Якщо ви хочете включити до гардеробу трендову річ, можна просто купити шарфик з бахромою – і вже будете модною.

Тобто до гардеробу трендові речі можна вводити поступово, не обов’язково все одразу.

– А які аксесуари зараз вважаються модними?

– Поступово чокери, тобто аксесуари, схожі на ошийники, що прилягають до шиї, починають відходити на другорядні позиції. Дизайнери тепер використовують багатошарові прикраси. Наприклад, кілька видів ланцюжків або ланцюжок із кулоном і стрічку, або тонкий і товстий ланцюжок . Усе залежить від особистих  переваг конкретної людини. Сережки можуть бути цікаві за формою, скажімо, гіпербальзовані кільця. Браслети – пластикові великі, малі, поєднані разом з ланцюжками. Сумки. Зараз дизайнери велику увагу приділяють ручкам. Тобто може бути звичайна класична сумка, але з яскравою чи широкою ручкою, чимось задекорованою. Або, скажімо,зараз дуже модні сумки, де замість ручок використовуються широкі кільця. Може бути також кілька сумочок у одному комплекті. Наприклад, маленька для телефону, гаманця та помади і більша – для айпада, планшета та інших речей. Вони можуть бути абсолютно однаковими за кольором, просто мати різні форми і бути поєднаними разом. Дизайнери працюють для того, аби допомогти жінці щодня відчувати себе стильною і гарною, не використовувати якісь додаткові пакети чи окремі сумочки, щоб весь елемент наряду – від аксесуарів до взуття і сумки – був бездоганним.

Чому зараз недостатньо купити модні речі, щоб мати стильний і сучасний вигляд? Чому люди звертаються до стилістів? У які моменти життя це відбувається і що спонукає закарпатців замислитись над візуальними змінами власного образу? Що робити, якщо бюджет для зміни іміджу скромний? Чи може бути правильний шопінг?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 1 червня.

zakarpatpost.net