Гороскоп на тиждень. 4 – 10 червня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Настає період, коли найкраще покладатися виключно на власні сили. Навіть якщо вам здаватиметься, що всі навколо готові допомогти, це не так! Близькі люди можуть підвести в найбільш невідповідний момент. Щоб не розчаровуватися, краще не зачаровуватися.

ОВЕН

Для вас цей тиждень стане складним періодом. Можливі сварки і розбіжності. Спробуйте провести цей час на самоті, щоб відновити сили. Не рекомендується зараз займатися фізичною роботою. Якщо у вас є дачні справи, відкладіть їх на тиждень. Зате вихідні зможете провести з максимальною користю для себе та ще й подарувати близьким приємні миті. Постарайтеся провести їх із найдорожчими людьми.

ТІЛЕЦЬ

Зараз ви будете мати чудовий вигляд! Можете зустріти свою долю або докорінно змінити власне життя. Єдине, що може зіпсувати настрій – незавидне фінансове становище. Ближче до кінця тижня можливі грошові надходження. Але будьте заощадливими, не розтринькуйте кошти на вітер. І хоч на вихідні можливі пікніки, купуйте для подорожі на природу тільки необхідне. Але в емоційному плані на вас чекає справжній шквал.

БЛИЗНЮКИ

У вас відкриється друге дихання, і ви будете готові з новими силами вирішувати всі питання. Направте свою енергію на роботу, адже саме в цій області поки є проблеми. Відкиньте лінь і просто пориньте у справи, думайте над тим, що незабаром на вас чекають хороша фінансова винагорода. А от із коханими можливі тимчасові розбіжності. Контролюйте свій язик, не наговоріть зайвого, не робіть іншим боляче. Будьте м’якшими, і ваша половинка охоче  сама піде вам назустріч.

РАК

Головне завдання для вас зараз – налагодити погоду в будинку. Згуртуєте сім’ю – і всі проблеми вирішаться! Присвятіть себе близьким людям, адже вони мають для вас найважливіше значення, побудьте з дітьми, з коханою людиною, присвятіть час задушевним розмовам. Таке дозвілля буде надзвичайно корисним для вашого емоційного стану і ви отримаєте неабияке задоволення. Хоч фінанси поки що співають романси, але кредити краще не брати, навіть якщо виникне необхідність. Сподівайтеся тільки на свої сили у вирішенні фінансових питань. Будьте обережні: цей період досить травмонебезпечний.

ЛЕВ

Ваші успіхи зараз будуть прямо залежати від інших людей. Самі ви вплинути на них ніяк не зможете. Зірки не радять вам в ці дні допомагати всім, хто б не звернувся за допомогою. Будь-які поїздки, заплановані на цей час, краще перенести на більш пізній термін. Найефективнішою буде робота на місці. Сконцентруйтеся і зосередьтеся на своїх професійних обов’язках. Вихідні бажано провести десь у людному місці. Добре підійде ресторан, або світська вечірка. Там ви зможете і себе у всій красі показати, і на інших подивитись.

ДІВА

Зараз як ніколи вам стане в нагоді об’єктивність! Подумайте кілька разів, перш ніж щось сказати або зробити. Стежте за язиком особливо на роботі. Бо конкуренти і колеги-недоброзичливці ніколи не сплять. Вони уважно стежать за вашими розмовами. Вашим родичам може знадобитися серйозна підтримка: ніхто, крім вас, її не зробить. Будьте людяними з близькими і якомога менше їх критикуйте. Проведіть вихідні десь далеко від рідного дому. Поїздка піде вам на користь: зможете і відпочити, і отримати масу позитивних емоцій.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви не подбаєте про зміцнення імунітету, ризикуєте захворіти. Вас можуть очікувати погані звістки, але якщо ви сприймете їх з позитивом, все завершиться без проблем. Рішення грошових питань відкладіть. Краще, якщо фінансами керуватиме близька людина. Тим не менше, роботи на цьому тижні очікується багато, можливі також ділові поїздки. Особливо вдалими вони не будуть, але кілька угод усе ж вдасться укласти.

СКОРПІОН

Грошові надходження в цей період можливі тільки в тому випадку, якщо ви добре попрацюєте. А ви це вмієте!  Не шкодуйте сил! У деяких питаннях потрібно буде виявити винахідливість. І це у вас вдасться просто чудово. Але в інших справах потрібно буде бути терпеливими. Не квапте події і людей. Поставтеся з порозумінням до інших. Винагорода за це буде дуже щедрою – як у грошах, так і у вдячності колег та партнерів. Діти зараз будуть тільки радувати.

СТРІЛЕЦЬ

Сімейний побут поглине вас. Попросіть про допомогу, якщо самі не будете могти впоратися. Можливо, ви затієте великий ремонт. Зміни у вашому житті давно назрівали і тепер починається етап серйозних зрушень. Ви на нього чекали, тож будьте готовими прийняти все так, як є. Деякі робочі питання залишаться невирішеними. Не переживайте, ви все надолужите! Стрільців, у яких поки немає пари, чекає багатообіцяюча зустріч. Ви будьте на висоті, коли вона відбудеться.

КОЗЕРІГ

Стережіться  інфекцій. Ви ризикуєте підхопити застуду, якщо не будете піклуватися про здоров’я. У відносинах з близькими родичами можливий розлад. Ви надто розкомандувалися, а вашому оточенню набридло підкорятися і вони можуть виявити протест. Стримуйте емоції, щоб не дати розгорітися конфлікту. У вихідні відпочиньте. Найкраще буде провести ці дні на самоті, бажано десь на природі, де можна відновити фізичні і духовні сили.

ВОДОЛІЙ

Зірки радять вам почати збирати гроші прямо зараз. До речі, думати про те, куди їх витратите, можете теж в ці дні. Вони сприятливі для побудови планів. Невдовзі на вас чекають великі позитивні зміни у всіх сферах життя. Тож гроші знадобляться. А ось серйозні рішення поки приймати не варто. Трохи зачекайте і все вирішиться саме собою. Знайдіть можливість зустрітися з друзями. У неділю відвідайте батьків. Розмова з ними виявиться дуже корисною і ви дізнаєтесь деякі сімейні таємниці, про які раніше навіть не підозрювали.

РИБИ

Настає ідеальний час для того щоб зайнятися собою. Сходіть до косметолога, перукаря, в спа-салон. У вас буде багато невикористаної енергії, яку можна витратити на реалізацію робочих завдань. Однак нові проекти зараз починати не слід: вони навряд чи виявляться вдалими. Утім попереду у вас надзвичайно продуктивна пора і ви втілите в життя багато цікавих ідей. Проте пам’ятайте і про відпочинок. Найкраще провести вихідні у родинному колі.

zakarpatpost.net