Погода на Закарпатті на сьогодні, 6 червня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло і сонячно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +17, удень – +26 градусів. Погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +13, удень – +27 градусів.  Хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.

У Воловці – +12 уночі і  +20  градусів удень. У Воловці очікується похмура погода, хоча у другій половині дня небо проясниться, щоб знову сховатися за хмарами. Без опадів.

У Сваляві – +13 уночі і  +23 градуси удень. У Сваляві похмурій ночі на зміну прийде ясний ранок та день, хмари на небі з’являться лише ввечері. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +14, денна – +26 градусів. Весь день у Тячеві буде хмарним. Протягом усього дня очікується дощ із грозою.

У Перечині – нічна температура становитиме +13, денна – +27. Похмурий ранок у Перечині заміниться ясним днем, але ввечері небо знову затягнеться хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою.

У Великому Березному – вночі +13, удень – +23 градуси. Увесь день у Великому Березному триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +16, удень – +27. Майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +11, вдень – +22 градуси. Ранкові хмари протримаються у Міжгір’ї недовго, вдень та ввечері очікується ясна погода. Без опадів.

У Рахові буде уночі +9, вдень температура підніметься до +21 градус. Вранці та ввечері у Рахові буде триматися похмура погода, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів.

6 червня вшановується пам’ять преподобного Симеона стовпника на Дивній горі, чудотворця. Погоду 6 червня у минулі часи передвіщали бджоли: якщо вони роєм гудять на горобині, що квітне – завтра буде ясний день. У цей час у садах цвітуть пізні сорти яблунь, вишень.

Народні прикмети на 6 червня

  1. 6 червня йде дощ – буде багато грибів
  2. Шипшина 6 червня пахне сильніше, ніж зазвичай – прикмета, яка говорить, що треба чекати дощу

zakarpatpost.net