Як зробити літери «Я люблю Ужгород» безсмертними?

Вони місту стовідсотково потрібні, біля них часто людно, їх облюбували як місцеві, так і туристи. Але, тим не менше, фотозона постійно опиняється у центрі уваги ужгородців через те, що її весь час пошкоджують.

Про розбите серце Ужгорода вже писала закарпатська газета «НЕДІЛЯ», виламану літеру «Я» ще не повернули на місце, як уже похилилася «У», прямо висить над основою, до якої прикріплено знак, її поверхню пошкоджено, як і літеру «О».

Люди, що фотографуються біля фотозони, стають на корпус і пошкоджують знак, який став родзинкою міста. Він, однозначно, доречний, але оскільки крихкий матеріал не виправдав себе, літери доцільно замінити на металеві, як пам’ятники, їх же ніхто не ламає і вони стоять століттями.

Нехай це обійдеться набагато дорожче, але такі вкладення варті витрат, адже це одне з найбільш привабливих місць Ужгорода за останні декілька десятків років, яке привертає увагу гостей, чудово вписується у архітектурний комплекс площі Поштової.

Такі родзинки, як показав досвід, повинні бути надійними. Та й якщо в міста немає коштів, на цю справу могли б фінансово допомогти меценати, адже вона того варта.

zakarpatpost.net