Як закарпатець демонстрував маленьким дівчаткам свою «гордість»

Напевно, чоловік більше не мав чим похвалитися… адже його дії виглядають дуже дивно. Важко зрозуміти, чому молодика так збуджували діти.

Повноцінного сексу йому, виявляється потрібно не було. Мешканець села Вільхівка Іршавського району тішився тим, що показував дітям те, що інші носять у штанах.

У липні минулого року побачивши неповнолітню односельчанку і розуміючи, що його ніхто не бачить, чоловік показав дівчинці свою «гідність» і за допомогою її руки спробував зробили собі приємність. Але дитина пручалася. Тож він на її очах сам почав задовольняти себе.

Через кілька днів ситуація повторилася, але вже з іншою дитиною. Їй молодик запропонував зайнятися любощами і природнім, і неприроднім шляхами. Та й ця дівчинка відмовилася. Тоді він  так само сам собі втамував любовну «спрагу»  прямо перед дівчинкою.

А ще через кілька днів такі ж дії проробив іще з двома дітьми.

Довідавшись про все, батьки звернулися до правоохоронців. Свою вину розпусник визнав і зазначив, що щоразу коли він діяв подібним чином, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Тож любителя зваблювати неповнолітніх засуджено до 5 років і 6 місяців позбавлення волі.

Що ж керує такими звабниками і чому вони не задовольняють свою пристрасть із доступними жінками?

Думка психолога Руслани Товтин: 

«Насправді у нас сексуального насилля дуже багато, просто жінки не завжди звертаються до правоохоронців. Якщо, скажімо, дружину зґвалтував чоловік – це в очах багатьох виглядає нормально, навряд чи його притягнуть до відповідальності за те, що цілковито «законно» йому належить. Проте жодна жінка не є власністю чоловіка. Ні в якому разі! І силові структури це мають розуміти. Але часто подібні дії стають наслідком поведінки самих же представниць слабкої статі. Проте не завжди. Дівчатка, які стали жертвами розбещення з боку дорослих чоловіків, не могли думати про секс, оскільки про нього просто не знали. При  цьому часом подібні дії закінчуються реальними зґвалтуваннями, побоями, а деколи навіть вбивствами. Такі випадки, на жаль, теж трапляються.

Тож що керує «голодними» закарпатськими звабниками?

Передусім – неправильне виховання. У нас хлопчики вважаються сильною половиною, вони ростуть із думкою про те, що їм жінки просто не мають права ні в чому відмовляти. Це – пережитки минулих часів. Кожна людина має робити те, що сама вважає за правильне. Часом жінки фліртують з тими, з ким не мають намірів продовжувати стосунки. Це – теж неправильно.

Те, що під впливом алкоголю молодики не можуть зупинитись, а сексуальні фантазії підштовхують їх на «подвиги» є лише міфом. Це – самовиправдання. Кожна адекватна людина, навіть п’яна, зупинитись завжди може. Інша справа – розбещеність самого ґвалтівника і його небажання змиритися з тим, що йому рішуче відмовили. Дехто сприймає це як особисту образу, приниження.

Існує ще одна хибна думка, що ґвалтують жінок переважно незнайомці. Це також не відповідає дійсності. У 73 випадках зі 100 жертва давно і добре знайома зі своїм насильником.

Крім того, потерпають від зґвалтувань не лише дівчата. Хоч і рідше, але сексуального насилля зазнають і хлопчики та чоловіки.

Як правило, ґвалтують не тоді, коли дуже хочеться сексу, скоріше хочеться влади над іншою людиною. Адже хіба хтось вірить злодієві, коли він каже, що до злочину його підштовхнуло те, що йому просто дуже сподобався будинок своєї жертви? Йому ж хочеться не прийти просто і глянути на те, що всередині, а привласнити чужі речі. Так і з насильниками.

Що робити зґвалтованим? Передусім – жити далі, любити себе і не боятися говорити про те, що трапилося. Завжди знайдуться люди, готові підтримати, розрадити. Таких жінок багато! Навіть зірки та відомі спортсменки часто зазнають домагань. Крім того, про злочини обов’язково варто повідомляти правоохоронців. Винні мають бути покарані. Інакше вони й надалі шукатимуть собі нових жертв і уявлятимуть себе великими звабниками».

zakarpatpost.net