З’явилося відео нещасного закатованого коня, якого лісник волочив по асфальту

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Віталій Глагола.

“Знімальна група Вікна-новини навідалась до коня Каштана над яким напередодні познущався чоловік на Рахівщині. Життю коня зараз нічого не загрожує. Його ранок починається з лікувальних процедур: Каштанові господар обробляє рани і щораз заспокоює.

Господар коня Юрій не стримує сліз. Аби ми не бачили, що плаче – ховається за свого пораненого коня.

“Я не хочу нічого… Навіщо так було робити? Якщо кінь пас на городі – було забрати коня. Було треба рішати зі мною проблеми, а не з конем”, – крізь сльози каже Юрій. Два дні тому його сусід по-звірячому познущався над твариною. Зараз тваринці вже обробили рани, її оглянув ветеринар, а проти катувальника вже порушили кримінальне провадження”, – йдеться у дописі.

zakarpatpost.net

Знімальна група Вікна-новини навідалась до коня Каштана над яким напередодні познущався чоловік на Рахівщині. Життю коня зараз нічого не загрожує. Його ранок починається з лікувальних процедур: Каштанові господар обробляє рани і щораз заспокоює. Господар коня Юрій не стримує сліз. Аби ми не бачили, що плаче – ховається за свого пораненого коня. "Я не хочу нічого… Навіщо так було робити? Якщо кінь пас на городі – було забрати коня. Було треба рішати зі мною проблеми, а не з конем", – крізь сльози каже Юрій. Два дні тому його сусід по-звірячому познущався над твариною. Зараз тваринці вже обробили рани, її оглянув ветеринар, а проти катувальника вже порушили кримінальне провадження…Детально у програмі Вікна-новини на телеканал СТБ, о 17:30 та 22:00

Publiée par Vitaliy Glagola sur vendredi 8 juin 2018