АНОНС. Як закарпатець жив на дві родини, а дружина про це навіть не здогадувалась

Руслана з Володимиром давно жили як кіт із собакою. Забулося все – велика любов, розкішне весілля, поїздки до Польщі за товаром, перші кроки у спільний сімейний бізнес…

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

За плечима було багато всього. Вони одружилися, коли Руслана щойно закінчила школу. Далі вчитись не пішла, бо хотіла заміж. Володимир був на 12 років старшим за неї, тож у ньому вона бачила і чоловіка, і батька, якого рано втратила. Потім народилися один за одним двох синів. А далі родина розжилася аж на дві продуктові гуртівні, пише закарпатська газета «НЕДІЛЯ».

Руслана вела справи у одній, а Володимир – у іншій. Бачилося подружжя тільки вечорами. Дітьми займалася бабуся, і вони швидко підростали.

Але відколи у сім’ї з’явилися гроші, почалися й проблеми. Подружжя віддалялося одне від одного, рахували витрати – хто скільки продуктів купив, хто яку суму на синів витратив, хто скільки літрів бензину заправив… У кожного тепер були свої друзі і спільні якось відійшли на інший план. Володимир почав випивати і все частіше зчиняти скандали.

Доходило до того, що вони кидали одне в одного з дружиною тарілками і таким чином перебили всі. Навіть їсти з чого діти деколи не мали. Потім родина мирилася, купувала новий посуд… і все починалося спочатку.

Жили вони з матір’ю Руслани, але разом будували новий великий будинок. Хоч бути разом їм уже й не хотілося. Але все одно продовжували будівництво, бо знали – підростають сини, хата все одно потрібна.

Та якось на роботу до Руслани навідалася смаглява жінка. Вона повідомила, що її дочка народила від Володимира сина і просила грошей, погрожуючи, що колине дасть – вона заявить на нього до поліції, мовляв, він домігся близькості з неповнолітньою і доказом цьому є спільне дитя. Руслана не могла повірити своїм вухам. Але ромка продовжувала: «Якщо сумніваєшся, можемо здати аналіз на ДНК. Ти пересвідчишся, що я не брешу».

Чим же закінчилась ця дивовижна історія?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Купуйте свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 8 червня.

zakarpatpost.net