Тячівські лісоруби злісно накинулись на екологів: «Не лізьте в хащу, де люди мають роботу» ВІДЕО

Невже на Тячівщині люди зовсім не розуміють, що коять, нищачи Карпати? Адже тимчасові подачки від тих, хто заробляє на вирубках мільйони, не варті того, щоб губити ліс.

Але чому про це не думають закарпатці? Вони говорять, що мають дітей, але ж хіба думають про те, як житимуть їхні нащадки тоді, коли гори стануть лисими?

Цими днями група лісорубів із грубими окримками накинулась на екологів лісової варти.

Про це повідомили у спільноті “СТОПКОР”.

Далі цитуємо без змін.

«Не лізьте в хащ, де люди мають роботу. Йдіть, дивіться – п’ятеро-шестеро дітей, люди не мають іншої роботи. Не лізьте в хащ!» – такими словами зустріли екоінспекторів проекту «Лісова варта» місцеві мешканці Усть-Чорної, які назвалися представниками ГО «Асоціація лісозаготівельників та деревообробників Усть-Чорнянського куща». За інформацією “СтопКору” зазначене об’єднання очолює колишній Голова сільради Усть-Чорної.

Конфлікт виник в ході планової перевірки ДП “Мокрянське лісо-мисливське господарство” екоінспекторами «Лісової варти». Проект «Лісова варта» фінансується американською лісовою службою з бюджету США. Відповідно закону про тваринний світ з 1 квітня по 15 червня, суцільно-санітарна вирубка лісу заборонена, але дозволи на таку вирубку вже видані за погодженням лісопатологом. Експедиція, до складу якої запросили представників «СтопКору», вирушила на одну з таких ділянок, що розташована поблизу селища Усть-Чорна, на якій з 15 числа почнеться суцільно-санітарна вирубка згідно дозвола. Ціль інспекції – перевірити чи дійсно ці дерева підлягають суцільно-санітарній вирубці.

Представниками проекту на місце події було викликано наряд поліції та складено заяву про перешкоджання діяльності. Тож, «СтопКор» й надалі буде відстежувати розвиток подій”, – йдеться у повідомленні.

Що ж, висновки робіть самі…

zakarpatpost.net

Лiсоруби проти екологiв

ЛІСОРУБИ ПРОТИ ЕКОЛОГІВ: "СТОПКОР" СТАВ СВІДКОМ НАПАДУ ЛІСОЗАГОТІВЕЛЬНИКІВ НА ЕКОЛОГІВ "ЛІСОВОЇ ВАРТИ"«Не лізьте в хащ, де люди мають роботу. Йдіть, дивіться – п’ятеро-шестеро дітей, люди не мають іншої роботи. Не лізьте в хащ!» – такими словами зустріли екоінспекторів проекту «Лісова варта» місцеві мешканці Усть-Чорної, які назвалися представниками ГО «Асоціація лісозаготівельників та деревообробників Усть-Чорнянського куща». За інформацією "СтопКору" зазначене об'єднання очолює колишній Голова сільради Усть-Чорної.Конфлікт виник в ході планової перевірки ДП "Мокрянське лісо-мисливське господарство" екоінспекторами «Лісової варти». Проект «Лісова варта» фінансується американською лісовою службою з бюджету США. Відповідно закону про тваринний світ з 1 квітня по 15 червня, суцільно-санітарна вирубка лісу заборонена, але дозволи на таку вирубку вже видані за погодженням лісопатологом. Експедиція, до складу якої запросили представників «СтопКору», вирушила на одну з таких ділянок, що розташована поблизу селища Усть-Чорна, на якій з 15 числа почнеться суцільно-санітарна вирубка згідно дозвола. Ціль інспекції – перевірити чи дійсно ці дерева підлягають суцільно-санітарній вирубці.Представниками проекту на місце події було викликано наряд поліції та складено заяву про перешкоджання діяльності. Тож, «СтопКор» й надалі буде відстежувати розвиток подій

Publiée par Стоп корупції sur mardi 12 juin 2018