Погода на Закарпатті на сьогодні, 15 червня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, але очікуються дощі.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +17, удень – +25 градусів. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі йтиме дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +16, удень – +24 градуси.  Весь день буде хмарним. Дрібний дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. У другій половині дня розпочнеться дощ із грозою, який ввечері перейде в дрібний дощ.

У Воловці – +12 уночі і  +18  градусів удень. Протягом усього дня у Воловці буде триматися хмарна погода. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері.

У Сваляві – +14 уночі і  +21 градус удень. Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Сваляві погода буде похмурою. Удень розпочнеться дрібний дощ, проте він повинен закінчитися до приходу вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме +16, денна – +24 градуси. У Тячеві сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці очікується дощ, після обіду – дощ із грозою, ближче до вечора – дрібний дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +17, денна – +22. З ранку до самого вечора у Перечині небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Великому Березному – вночі +14, удень – +23 градуси. У Великому Березному протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Берегові та Виноградові – вночі – +16, удень – +24. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора.

У Міжгір’ї – уночі  +12, вдень – +19 градусів. Протягом усього дня у Міжгір’ї буде триматися хмарна погода. Уночі очікується дрібний дощ. Вранці – без опадів. У середині дня дрібний дощ розпочнеться знову і йтиме до самого вечора.

У Рахові буде уночі +13, вдень температура підніметься до +17 градусів. У Рахові протягом усього дня погода буде похмурою. Удень очікується дощ, проте до вечора він повинен послабшати.

15 червня відзначається день святителя Никифора, сповідника, патріарха Константинопольського. Погоду в цей день нашим пращурам прогнозувало сонце: якщо воно ввечері не сяде в хмари, то наступний день буде хороший; якщо сяде в хмари, то негожий і похмурий.

zakarpatpost.net