Хвіст, що виріс на спині у чоловіка, перетворив його на божество

У Індії живе чоловік з 37-сантиметровим хвостом. Згідно з інформацією таблоїду Mirror, жителі міста з великою повагою ставляться до 35-річного Чандре Ораоні через його анатомічні особливості – зі спини індійця хвіст.

Вони впевнені в тому, що чоловік є реінкарнацією мавпоподібного індуїстського божества Ханумана і з готовністю представляють докази своїх слів. Так, індійці заявляють скептикам, що Чандре володіє такою божественною рисою, як здатність лазити по деревах без зусиль. Віддані шанувальники “божества” готові подолати величезні відстані, щоб зайняти місце в черзі до його дому і зцілитися або отримати благословення, доторкнувшись до 37-сантиметрового хвоста.

“У сина мого брата був дуже сильний жар, і він погано себе почував, – розповідає жінка, яка прийшла, щоб побачити імпровізовану святиню. – Ми давали йому ліки, але хлопцеві ставало все гірше, і тоді ми вирішили прийти до Чандре та отримати благословення. Незабаром після нашої подорожі дитина одужала. Вважаємо, що Чандре є втіленням божества, адже він навіть народився в день Святого Ханумана “.

А ось лікарі, які дійшли висновку, що волосатий відросток є рідкісним вродженим дефектом, самі захотіли допомогти чоловікові і запропонували йому видалити хвіст. Їхні слова привели “божество” в жах, і Чандре категорично відкинув ідею з операцією.

“Після того, як мати намагалася відрізати його, я сильно захворів і мало не помер. Тоді члени моєї сім’ї сказали, що хвороба – це знак, який вказує на божественне походження мого хвоста, і від нього не можна позбавлятися “, – так аргументував індієць свою відмову.

Незважаючи на славу і загальне шанування, чоловік зізнається, що бути хвостатою людиною не завжди приємно.

“Коли я був маленьким, діти з мого села сміялися і дражнили мене. З віком проблеми посилилися, оскільки дівчата відмовлялися знайомитися зі мною. Вони відкрито заявляли, що причина такого ставлення – наріст на спині. Правда, в 2007-му році мені вдалося одружитися, але у нас з Маін немає взаєморозуміння “, – відзначає він.

За словами дружини Чандре, їхнє сімейне життя не склалося через спосіб життя чоловіка і його зовнішній вигляд.

“Він любить жити як мавпа і постійно лазить по деревах. До того ж, його зовнішність залишає бажати кращого, – пояснила жінка. – Мої батьки померли, коли я була зовсім юною і братам потрібно було видати мене заміж, тому мені довелося піти на компроміс – стати дружиною Чандре, хоч я його і не люблю “.

zakarpatpost.net