«Термінатор Т-1000» похвалився в Instagram фотографіями з Закарпаття

Американський актор Роберт Патрік, відомий за роллю Термінатора з рідкого металу, опублікував фотографії з відпочинку на озері Синевир.

Про це повідомляє видання НВ.

Актор приїхав, щоб зіграти в українському фільмі «Захар Беркут» режисера Ахтема Сеітаблаєва.

 

Синопсис фільму: 1241 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, знищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців – брати Беркути потайки пробираються в табір і звільняють полонених. Не тямлячи себе від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак у невеликої громади гірських мисливців, очолюваних Захаром Беркутом є свій план, як назавжди зупинити численного ворога.

Патрік не єдиний іноземний актор, який приєднався до касту Захара Беркута, в фільмі також зіграє Томмі Фленаган (Хоробре серце, Гладіатор, Місто гріхів), Поппі Дрейтон (Абатство Даунтон, Русалонька), Алекс МакНікол (П’ята хвиля, Аксель) та Елісон Дуді (Індіана Джонс і останній хрестовий похід, Вид на вбивство).

Прем’єра фільму планується на 2019 рік.

zakarpatpost.net