Ужгородський геній створює унікальні картини всього за 2 хвилини. ВІДЕО

Вуличний художник Влад Андрєєв із Ужгорода малює фантастичні пейзажі за 2 -3 хвилини. Замість кісточок використовує пальці. На рахунку хлопця кілька тисяч робіт.

Із унікальною технікою подорожує Україною, де малює міні-картини на вулицях. Побував у Вінниці, Львові, Умані, Трускавеці, Мукачево та ін. Найближчим часом планує поїздку у Португалію. Про свою творчість Влад Андрєєв розповів Gazeta.ua.

“Малювати люблю із дитинства. Так виражаю свій внутрішній світ,- розповідає художник. – Малювати навчався сам. Любив брати бумагу і зжимати її в кульку. Потім намагався реалістично перемалювати, щоб було видно усі складки. Після школи навіть пробував вступити в ужгородський коледж культури і мистецтв. Але провалив диктант, бо погано знаю граматику. Навчався у російській школі, де українська мова була лише додатковим уроком”.

Влад Андрєєв із Ужгорода малює картини за 2 -3 хвилини.

Хлопець шість років малював картини спрей-фарбою. Змінити техніку вирішив, коли цей напрям став масовим.

“Не люблю займатися справою, у якої з’являється багато послідовників. Люблю шукати щось нове та унікальне. Впевнений, якщо інші художники також почнуть малювати пальцями, знайду інший напрямок”, – каже Влад.

Захоплення хлопця — це також його спосіб заробітку. Прикріплює до готових картин магнітики і продає зацікавленим перехожим по 30 грн.

“Найбільше за 5 годин малював 100 картин. Людям цікаво дивитися, коли щось створюють на їхніх очах. Підходять, цікавляться, знімають на відео. Дехто розповідав, як показував мою картину друзям. Бився з ними об заклад, що вона намальовані за три хвилини. А потім показував відео і забирав приз”.