Як закарпатка з Джамалою каву пила… за 10 тисяч гривень

Вчора, 22 червня – здійснилася мрія молодої співачки з Ужгорода Тетяни Полетаєвої  – вона зустрілася у неформальній атмосфері за кавою із переможницею Євробачення-2016 року, живою легендою української естради – Джамалою.

Ця зустріч стала можливою завдяки благочинному аукціону, на якому збирають кошти на підтримку режисера Марини Гришай. Рак молочної залози другої стадії – такий діагноз вона виявила більше як місяць тому, пише zk.oblast.

33-річна Марина Гришай – український режисер. Її фільм «Пазл» потрапив в цьогорічну програму Short Film Corner Канського кінофестивалю.

Кілька років тому Марини Гришай разом із чоловіком створила «WhiteMovie production». Подружжя єдине в Україні, кому дозволили знімати Armin Van Buuren – топового діджея світу. Серед їх робіт і зйомки концертів Джамали, Монатіка, а також зйомки кліпів та кіно.

Друзі та знайомі влаштували благодійний аукціон ” Кава милосердя. Підтримка Марини Гришай”.

Адже сума, яку потрібно зібрати для боротьби з хворобою – 50 тисяч доларів.

Кілька десятків відомих українців долучилися до аукціону. Аби допомогти вони зголосилися виділити годину часу на кавування з тими, хто придбає зустріч із ними.

Серед лотів – лідером гурту O`Torvald, учасник Євробачення в Україні Євген Галич, Ярослав Нудик (тенор «Пікардійської Терції»), телеведучиий та шоумен Богдан Кутєпов, Іван Леньо (лідер гурту Kozak System), письменниця і співачка з України Ірена Карпа, яка кілька років тому стала культурним дипломатом у посольстві України у Франції, телеведучий Ігор Кондратюк та інші.

Кожен із вас може долучитися до благочинності та втілити власну мрію, зустрівшись із відомими українцями. І таким чином наблизити Марину Гришай до боротьби з хворобою.

Адже до 11 липня триває аукціон, мета якого – збір коштів на операцію Марини. Лікування відбувається в Ізраїлі. Сума, яку потрібно зібрати – 50 тисяч доларів.

Що стосується Джамали, то за зустріч за кавою з нею заплатили більше десяти тисяч гривень. Це зробила ужгородка Тетяна Полетаєва.

Про це Закарпатська область онлайн дізналася із соціальної мережі Інстаграм співачки Джамали.

«Приємна зустріч із дівчиною з Ужгорода Тетяною Полетаєвою, котра, як виявилося, співачка! Робити добро легко та важливо! Марина, виздоровлюй!», – пише на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка Джамала після зустрічі з закарпаткою.

zakarpatpost.net