Хто живе в колибі в Ужгороді на березі біля лебедів? Ексклюзивні фото

Озеро стало улюбленим місцем відпочинку багатьох ужгородців. Читачі zakarpatpost.net так хвилюються за лебедів, що надсилають нам фотографії пернатих і місцини, де вони живуть.

Сьогодні ми отримали листа від ужгородки Надії у якому вона зазначила, що біля водойми з’явилася колиба.

«Власне  намет із гілок дерев хтось побудував ще раніше, – наголосила вона. – Спочатку він був зеленим, та потім гілки висохли. Можливо, там спали безхатьки, які час від часу приходять до озера і навіть миються в ньому, або лежать поруч на траві. Проте потім колиба спорожніла, а згодом її облюбували діти. Вони навіть принесли туди іграшки і бавились ними. Деякі з них навіть залишили».

За словами жінки, еко-намет надзвичайно цікавий і такі вже кілька років, як будують для туристів у Нижньому Селищі, що на Хустщині. Щоправда, там плетуть колиби зі спеціальної лози і призначені вони для туристів.

Тож в Ужгороді подібні новації теж варті уваги, щоправда, для них було б доцільно обрати інші місця, наприклад, вздовж набережних, де гостей завжди багато і де в літню спеку вони могли б ховатися від пекучих променів сонця. Це стало б новою родзинкою столиці Закарпаття.

zakarpatpost.net