На Закарпатті найбільше в Україні зросли зарплати. Статистичні дані

Так, зокрема, переконують статисти.

Знаходьте роботу через газету «Робота та навчання»

Як повідомляє Головне управління статистики у Закарпатській області,  середня номінальна заробітна плата одного штатного працівника у березні становила 7487 грн, що  на 5,4% більше, ніж у лютому цього та на 27,7% більше ніж у березні минулого року.

Збільшення заробітної плати у І кварталі 2018 р. порівняно з відповідним періодом 2017 р. спостерігалося в усіх містах та районах області і коливалось від 15,9% у Міжгірському районі до 46,1% у м.Берегово.

Такі показники, скоріш за все, у області через збільшення кількості працюючих великих підприємств, у тому числі – іноземних, де задіяно велику кількість людей і де зарплати є досить високими.

У той же час, за даними закарпатської газети «Робота та навчання», середня зарлата, яку пропонують закарпатцям роботодавці складає 4-6 тисяч гривень.  Найбільше вакансій є для швачок, також  пропонують роботу для  електриків, заготівельників, операторів виробництва, продавців, будівельників, кухарів, офіціантів, адміністраторів готелів та туристичних комплексів, в’язальників джутів.

zakarpatpost.net