З Ужгорода до Києва пішки! Залізничних квитків на найближчі дні у касах немає

«Укрзалізниця» до Дня Конституції призначила 11 додаткових поїздів, але не в напрямку Закарпаття.
Для зручних подорожей під час святкових вихідних з нагоди Дня Конституції «Укрзалізниця» призначила 11 додаткових поїздів. Також були призначені додаткові рейси для трьох графікових поїздів. Упродовж вихідних днів (28 червня – 1 липня) буде здійснено 57 додаткових рейсів, рапортує керівництво залізниці. Але чомусь із тих 11 потягів – до Закарпаття жодного!

Так, згідно розкладу, додаткові потяги є до Львова (поїзд № 191/192 Київ – Львів), Ковеля (поїзд № 197/198 Київ – Ковель), Івано-Франківська (поїзд № 249 Київ – Івано-Франківськ), Хмельницького (поїзд № 177 Київ – Хмельницький), аж 2 потяги до Миколаєва (поїзд № 162/161 та поїзд № 205/206 Миколаїв – Київ), Дніпра, також 2 (поїзд № 179 та № 201 Київ – Дніпро) та зі Львова до Одеси (поїзд № 168 Львів – Одеса).

Як бачимо, жодного додаткового поїзда у напрямку Ужгорода, Мукачева, чи курортної Сваляви не призначено. Тим часом, журналіст zakarpatpost.net звернувся до квиткових кас на залізничному вокзалі Ужгорода і на питання про наявність квитків на найближчі 4 дні отримав відповідь, що квитків немає.

Та ж ситуація і на сайті «Укрзалізниці», де на booking.uz.gov.ua квитків з 29 червня по 2 липня у напрямку Києва немає.

А на 3 липня з Ужгорода до Києва є декілька квитків на потяг №29, зокрема, купейний квиток можна придбати за 605 гривень, а 1 місце в вагоні СВ обійдеться у 2 тисячі 103 гривні.

Нагадаємо, що у квітні, особисто голова ОДА Геннадій Москаль звертався до «Укрзалізниці» з проханням призначити додатковий потяг «Київ – Ужгород» через цвітіння сакури. Тоді, всі квитки на потяг з Києва до Ужгорода і в зворотному напрямку були розпродані.

zakarpatpost.net