На Закарпатті новий начальник Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса

Багаторічний керівник Володимир Чіпак подякував колективу за хорошу роботу.
Відповідно до наказу Голови Держводагентства Овчаренко І.І. від 22.06.2018 №144-ОС – від 25 червня начальником Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса призначено Кисіля Олега.

До цього призначення він працював головним інженером БУВР Тиси, повідомляє buvrtysa.gov.ua

27 червня відбулося офіційне представлення нового керівника фахівцям БУВР Тиси першим заступником Голови Держводагентства України Михайлом Хорєвим. На зборах також були присутні заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Мікулін, керівники міжрайонних управлінь водного господарства, ПМК-78 та ПМК-240.

Під час виступу Михайло Хорєв подякував попередньому начальнику БУВР Тиси Володимиру Чіпаку за багаторічну працю в галузі розвитку водного господарства Закарпатської області, виховання професійного колективу і високі досягнення організації за час його перебування на посаді і висловив надію на продовження традиційно хорошої роботи БУВР Тиси і в майбутньому.

Перший заступник Голови Держводагентства охарактеризував Олега Анатолійовича як досвідченого спеціаліста в галузі водного господарства, досвід роботи якого у водогосподарській галузі складає понад 23 роки, а також ознайомив присутніх з першочерговими завданнями, які поставлені перед Управлінням.

Володимир Чіпак подякував колективу за багаторічну хорошу роботу і звернув увагу на ті завдання, які стоять зараз перед водогосподарниками Закарпаття. Він також привітав Олега Кисіля з початком роботи на новій посаді і побажав йому успішної реалізації програм розвитку водного господарства та міжнародних проектів.

zakarpatpost.net