Гороскоп на липень. Любов. Здоров’я. Гроші

Другий літній місяць обіцяє порадувати яскравими подіями, тільки позитивними емоціями і теплими спогадами. Фортуна готова підтримати в будь-яких починаннях, ваш зоряний час настав. У вашому повному розпорядженні місяць великих можливостей, які ви не повинні втратити. Озирніться назад і постарайтеся переосмислити систему цінностей, свої погляди на життя і зрозуміти, чому не виходить здійснити найпотаємніші бажання?

Ви можете відчувати себе засмученими і пригніченими, без видимої на те будь-якої причини. Вихід із ситуації є, головне – не хандрити. Погода на вулиці просто чудова, можна відправитися з друзями на прогулянку. Якщо вас накрило хвилею поганого настрою, не намагайтеся від нього сховатися – постарайтеся зробити все можливе, щоб глянути на світ із позитивного ракурсу. На любовному фронті буде затишшя, якщо ви нічого не зробите для залучення уваги представників протилежної статі. Численні знайомства і ділові зустрічі допоможуть надалі прийняти стратегічно важливе рішення.

ОВЕН

Зірки прогнозують нові подорожі. При будь-якій зручній можливості постарайтеся якомога швидше покинути рідне місто і відправитися назустріч дивним емоціям. Відрядження або поїздка до родичів? Доля пропонує вам неймовірні можливості, якими обов’язково слід скористатися. Вам необхідно знайти собі хобі, яке дозволить творити. Муза часто відвідує тих, хто готовий випустити емоції на свободу і абсолютно не важливо, якими вони будуть позитивними або негативними. Кожен бачить цей світ по-своєму, пишіть вірші, малюйте картини, просто дихайте на повні груди.

ТІЛЕЦЬ

Ви звикли підтримувати образ упевненої в собі, розважливої і серйозної особистості, яка завжди готова прийти на допомогу. Скільки можна вирішувати чужі проблеми? Телець – самодостатня особистість, що хоче трохи відпочити від оточуючих і пуститися у всі тяжкі. Коли ви в останній раз ходили на масаж або сиділи в соціальних мережах? Відключіться від справ і роботи, розслабтеся! Всі гроші світу і так не заробите. Тож подумайте про себе і власні задоволення.

БЛИЗНЮКИ

Всі навколо в шоці від вашої поведінки. З яких це пір ви стали такою милою і поступливішою кішечкою? Зазвичай, Близнюки спочатку рвуться у бій і намагаються показати все, на що здатні. Якщо немає навколо публіки, чи варто взагалі намагатися розігрувати спектакль? Ви не завжди обмірковуєте свої вчинки і зазвичай поводитеся дуже непередбачувано, а потім настає час розплати. У липні ви чомусь вирішили переглянути свою поведінку і невідомо, що з цього всього вийде.

РАК

Мрійливість представників цього знаку зодіаку просто зашкалює. Хто б міг подумати, що Рак не зможе зосередитися на звичних речах в цьому місяці? А думки ваші будуть зайняті представником протилежної статі, до якого таємно відчуваєте сильну симпатію. Доведеться звернутися за допомогою до Жовтої Собаки. Тільки ось господиня року не вирішує подібні питання, і вона відразу ж направить вас до Амуру. Цей пустун готовий порадити вам заклад, в якому часто буває людина, яка вам подобається. А далі – потрібно просто встати з дивана, вибрати найбільш відповідний наряд і відправитися підкорювати серця.

ЛЕВ

Останнім часом ви постійно перебуваєте в поганому настрої і ніяк не можете налаштуватися на хвилю позитиву. Життя втратило будь-який сенс, ніяких яскравих фарб, емоцій і вражень. Згадайте хоча б про те, що справжні Леви ніколи не здаються. На жаль, ви не зможете закодуватися від зневіри, і доведеться докласти максимум зусиль, щоб побороти цей дивний стан. У стосунках із близькою людиною можливі конфлікти і непорозуміння. У бізнесі – застій. Та пам’ятайте, це швидко мине.

ДІВА

Всесвіт немов перевіряє цього літа ваші нерви на міцність. Діва роботи не боїться, вона звикла завжди бути в епіцентрі загальної уваги. Як налагодити особисте життя, якщо начальник на роботі постійно нагороджує новими обов’язками? Може, він має до вас ніжні і ласкаві почуття, тому намагається хоч якось привернути увагу? Будьте готові морально, що на всіх фронтах вас чекає маса питань, які необхідно вирішити в терміновому порядку.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся менше працювати і більше відпочивати, тим більше літо сприяє такому активному плану дій. Втома дуже швидко накопичується і однієї чудової миті, ви можете просто зірватися. А якщо в епіцентрі виявиться близька людина? Образити можна одним словом, тому постарайтеся зробити все можливе, щоб не допустити виникнення такої ситуації. Зараз не найкращий час для значних грошових надходжень, але в іншому вам поталанить.

СКОРПІОН

Фортуна на вашому боці, можете сміливо йти на авантюри. Напевно у вас вже є продуманий до дрібниць план дій? Настав час втілювати в життя всі свої сміливі ідеї. Скорпіон звик завжди бути в епіцентрі загальної уваги. представники протилежної статі проводжають вас захопленими поглядами, ви – відкриті для нових знайомств та фліртів. Але не будьте такими ревнивими, дозвольте і партнеру спілкуватися з іншими, хоча б із друзями.

СТРІЛЕЦЬ

Останнім часом вас почали дратувати люди. Хочеться якомога швидше після роботи приїхати додому і захистити себе від навколишнього світу. Ви свідомо будуєте фортецю і не хочете ні з ким спілкуватися. Але ж має бути якийсь логічне пояснення такої поведінки? Постарайтеся менше себе накручувати і придумувати факти, які не відповідають дійсності. Спиратися необхідно на логіку і розум, а не на власні емоції. Проте гроші у вас влітку будуть. Заробити вдасться добре. Умійте тільки правильно витратити кошти і при цьому ще й відпочити.

КОЗЕРІГ

Другий літній місяць дозволить відкрити нові горизонти, болото нудьги і рутини вам точно не загрожує. Козеріг ще й авантюрист, готовий змінювати не тільки своє життя, а й життя оточуючих. Ви тонкий психолог, надзвичайно загадкова і в той же час прониклива особистість. На роботі зазвичай представники цього знаку зодіаку пунктуальні, відповідальні і рішучі. Але на великі прибутки зараз не чекайте. Все вирішиться ближче до осені. Можливі короткочасні флірти, а якщо у вас є постійний партнер, готуйтесь до шлюбу.

ВОДОЛІЙ

Ви впораєтеся навіть з великими, важкими проектами і підкорите нові вершини. До всього іншого вам вдасться розширити діапазон своїх навичок і умінь. Комунікаційні навички знадобляться як ніколи. Грошики будуть литися рікою, якщо докласти трохи зусиль і результат не змусить себе довго чекати. Мета повинна бути здійсненною, лише при такому розкладі ви зможете подолати всі труднощі на шляху. Використовуйте уважність і спостережливість, ви повинні все тримати під контролем і бути в курсі актуальної інформації.

РИБИ

Цей місяць несприятливий для початку нових стосунків, як би вам цього не хотілося. Не варто впадати в стан депресії, краще зосередити всю свою увагу на досягненні заповітних цілей на кар’єрному поприщі. Робота від вас точно нікуди не дінеться, особливо, якщо це улюблена робота, на яку ви щодня ходите з задоволенням. У фінансовому плані не найкращий період. Для творчих людей також період застою. Відпочиньте, скоро все налагодиться.

zakarpatpost.net