На закарпатців насувається непростий період під назвою «коридор затемнень»

Сонячне та місячне затемнення: у липні нас чекають одразу два неймовірних явища.

Depo.ua повідомляє, коли українцям слід звернути увагу на своє самопочуття.

Період між затемненнями, дати яких знаходяться близько одна до одної, називають коридором затемнень. Розпочнеться він 13 липня, а закінчиться 11 серпня. Складний період триватиме майже місяць.

13 липня відбудеться сонячне затемнення у Раку, 27 липня буде найдовше у 21 столітті затемнення Місяця, а 11 серпня – сонячне затемнення у Леві.

Сонячне затемнення 13 липня

13 липня відбудеться часткове сонячне затемнення. О 5:02 за київським часом, або о 3:02 за Гринвічем ми зможемо спостерігати за цим дивовижним, загадковим і таємничим явищем.

Помилуватися цим чудовим видовищем зможуть не всі жителі нашої планети, але поспостерігати за затемненням вдасться в Тасманії, в південній частині Австралії і в східній частині Антарктиди.

Часткове сонячне затемнення відбудеться в 20 градусі сузір’я Рак, і з точки зору деяких астрологів, планети в цей день будуть розташовані досить дивним чином.

Місячне затемнення 27 липня та протистояння Марса із Сонцем

27 липня о 22.22 за київським часом і о 20:22 за Гринвічем можна спостерігати це неймовірне явище.

Напівтіньове затемнення можна буде спостерігати з будь-якої точки планети, правда, жителям Камчатки, Чукотки і Північної Америки не пощастить. А насолодитися видом повного місячного затемнення зможуть люди, які проживають на території південної і східної частини Африки, центральній і південній частині Азії, і Близького Сходу.

Затемнення відбудеться в 4 градусі знаку Водолій, але нас здивує не тільки Місяць – 27 липня очікується ще одна цікава небесна подія: протистояння Марса з Сонцем. Червона планета виявиться на одній лінії з Сонцем, і диск Марса буде добре проглядатися з Землі.

Підготуватися до цих явищ слід заздалегідь – обстановка в суспільстві буде нервовою і навіть агресивною. На шляху можуть виникати перешкоди, і Всесвіт раз у раз буде ставити людину перед фактом: не все залежить від наших бажань, і іноді корисно підкоритися обставинам і просто спостерігати за ситуацією з боку.

Сонячне затемнення 11 серпня

11 серпня об 11:47 за київським часом і о 9:47 за Гринвічем відбудеться часткове сонячне затемнення. Це природне явище зможуть спостерігати жителі Монголії, Казахстану і північного сходу Китаю. Пощастить тим, хто проживає в Скандинавії, Гренландії і в північній частині Канади. Українці також зможуть побачити це явище.

Чим небезпечний період затемнень

Цей період характеризується конфліктами, сварками та чварами. Тому треба уникати складних ситуацій та погоджуватися на компроміс.

Не рекомендується у цей час приймати доленосні рішення, такі як розлучення, укладання шлюбу, зміна роботи, професії, тощо.

Через те, що збільшується злочинність, потрібно весь час бути на сторожі. Слід бути уважним за кермом та під час переходу доріг.

Ці періоди також характеризуються тим, що зростає кількість смертей, підвищується ризик катаклізмів, авто і авіакатастроф.

Можливі проблеми зі здоров’ям, загострення хронічних хвороб. Особливо погано почуватимуть себе метеозалежні люди.

Астрологи радять не починати нових справ у цей період, не здійснювати подорожей.

А ось для планування цей період  ідеальний. Все, що забажаєш під час затемнення, має збутися. Головне – записати усе на аркуші.

zakarpatpost.net